BMW vrea sa scape de Heidfeld

Publicat marţi, 13.05.2008 13:50 de Mircea Meșter

Performantele sub asteptari ale lui Nick Heidfeld in acest sezon au facut ca pilotul german sa nu mai fie vazut cu ochi buni de BMW.

Desi Nick Heidfeld neaga toate speculatiile care se invart in jurul pozitiei pe care o are la BMW-Sauber, presa internationala sustine ca pilotul in varsta de 31 de ani e in pericol din cauza faptului ca prestatiile sale sunt mult sub cele ale coechipierului sau, Robert Kubica. Conform publicatiilor de motorsport de peste hotare, BMW ar pregati debarcarea lui Heidfeld la sfarsitul acestui sezon, in vizorul echipei aflandu-se fie un pilot tanar de la echipele codase, fie un debutant preluat din propria pepiniera.

"E la doar patru puncte de mine. Sezonul e lung si il voi ajunge din urma. Voi munci sa imi imbunatatesc pilotajul si sa imi incalzesc mai repede pneurile. Insa BMW nu a avut pana acum nimic de spus in acest sens", se apara germanul.

  • andre, marţi, 13.05.2008 16:01
    interesant

    oare vor sa il aduca pa alonso? o aparut si zvonu acesta pe undeva. Si cu BMW, Alonso ar fi capabil sa ia un nou titlu

  • NeoGalaxy, marţi, 13.05.2008 23:36
    Interesant

    BMW uita cine le dezvolta masina. Nu neg dar... Heidfeld macar stie sa seteze aceasta masina. Acuma... pentru cine vrea rezultate si este destept, face asa. Cauta 1 pilot care stie sa seteze masina si 1 care stie sa fie rapid cu acele setari. Cine... nu are macar unul din astea... nu are ce sa castige LOL. Vezi cum sta treaba la McLaren. Ham Ham nu stie sa setez masina deloc, el crede ca merge ca pe PS2 iar Kova lucreaza de loc la masina. Ma rog... Alonso este cel mai tare in acest moment la setari, dar inca nu are masina necesara. Oricum bravo lui.