Brawn: "Vom fi mai buni la Magny Cours"

Publicat marţi, 17.06.2008 12:54 de Mircea Meșter

Ross Brawn considera ca pozitia lui Barrichello de la Montreal se datoreaza mai ales norocului si ca masinile Honda se vor comporta mult mai bine la Magny Cours, un circuit croit pentru setarile acestora.

Ross Brawn sustine ca echipa sa are mari sanse sa isi creasca performantele la Magny Cours, in urmatoarea cursa a calendarului din 2008. "Circuitul de la magny Cours necesita un nivel foarte ridicat de apasare aerodinamica si are o suprafata care se potriveste masinilor noastre mult mai bine decat cea de la Montreal. Ma astept la performante ceva mai ridicate in Franta in acest weekend si vom incerca sa intram in puncte prin performantele masinii"

, sustine directorul tehnic al echipei.

Pe de alta parte, desi a fost un motiv de bucurie in sanul echipei, Brawn spune ca faptul ca Barrichello a condus plutonul pentru cateva tururi in Montreal se datoreaza norocului si haosului care a stapanit circuitul canadian. "Rubens a condus cursa pentru o perioada scurta de timp si a adunat puncte foarte valoroase, insa stim clar ca acest lucru a fost rezultatul abandonurilor si a intrarii Safety Car-ului pe pista", concluzioneaza seful Honda.

  • jondaniel, marţi, 17.06.2008 13:22
    williams?

    punctele pt ei cand vin, ca preview-ul a venit de aseara pe f1-live!!!