Briatore: "Hamilton merita sa fie campion"

Publicat marţi, 04.11.2008 15:59 de Daniel Popescu

Flavio Briatore considera ca Lewis Hamilton merita din plin sa fie campion mondial in acest sezon, in ciuda faptului ca Felipe Massa a inregistrat mai multe victorii in acest sezon.

Hamilton a reusit in extremis sa puna mana pe titlul mondial in ultimele secunde ale cursei de la Interlagos.

Chiar daca performanta sa a fost la limita, seful echipei Renault, Flavio Briatore, considera ca pilotul echipei McLaren merita pe deplin titlul, chiar daca pe parcursul acestui an nu a ezitat sa il critice pentru stilul de pilotaj.

"Pana la urma, cred ca Hamilton este cel mai potrivit sa castige titlul. Bine, Massa a fost penalizat de 2-3 greseli mari ale celor de la Ferrari, dar pana la urma a fost ok. Hamilton e grozav. A iesit pe pista si a castigat titlul. Cred ca finala a fost uluitoare, dar ii transmit felicitari lui Lewis".

Oficialul italian considera ca modul in care s-a incheiat sezonul este un semn bun pentru toti fanii Formulei 1, pentru ca acestia vor astepta cu si mai mult interes viitorul sezon. "Cred ca a fost incredibil. A fost fantastic pentru sport. A fost fantastic pentru televiziune si a fost un final incredibil", a mai precizat Briatore.

  • DRAKo, marţi, 04.11.2008 16:09
    ??????

    No coment!

  • michelle_b, marţi, 04.11.2008 16:21
    Briatore...

    "In opinia mea, Hamilton va incerca din nou sa arunce titlul. El si McLaren au fost buni anul trecut: sa pierzi cu 17 puncte avans cu doua curse inainte de final este ceva demn de Cartea Recordurilor" - "cred ca Hamilton este cel mai potrivit sa castige titlul ... Hamilton e grozav" - declaratii date in decurs de nici trei saptamini de acelasi Briatore! un singur comentariu: dezgustator ...

  • sharky_raduku, marţi, 04.11.2008 18:23
    @michelle_b

    sustin ideea :)

  • marianescu, marţi, 04.11.2008 18:56
    penibil Briatore asta...

    ...dupa cum bate vantul, ca de obicei!