Montezemolo: "Alonso la Ferrari, o poveste care nu exista"

Publicat marţi, 04.11.2008 15:38 de Daniel Popescu

Luca di Montezemolo a solicitat presei sa inceteze speculatiile pe tema sosirii lui Fernando Alonso la Ferrari incepand din sezonul 2009.

Desi Kimi Raikkonen si Felipe Massa au contracte cu Ferrari pana la finalul sezonului 2010, presa internationala a continuat sa speculeze ca Alonso va face schimb de locuri cu Raikkonen pentru sezonul 2009.

In mijlocul acestor zvonuri, presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, a facut apel ca presa sa inceteze publicarea unor astfel de materiale false.

"Nu vreau sa-mi pierd respectul lui Alonso sau al unui alt pilot, dar avem deja doi piloti. Vom ramane asa cum am stabilit si anul viitor. Alte povesti nu exista si sper sa nu se mai vorbeasca despre ele", a declarat italianul in cadrul unui interviu acordat publicatiei La Repubblica.

Referindu-se la deznodamantul acestui sezon, Montezemolo considera ca Ferrari a pierdut titlul mondial la piloti in alte curse, nu in Marele Premiu al Braziliei. "Massa a fost exceptional in ultima cursa. Stiam deja ca avem un campion alaturi de noi, dar Brazilia a fost ultima confirmare", a concluzionat Montezemolo.