Schumacher: "Nu am vazut niciodata o astfel de cursa"

Publicat marţi, 04.11.2008 15:05 de Daniel Popescu

Michael Schumacher a fost profund impresionat de modul de desfasurare al ultimelor tururi din Marele Premiu al Braziliei si l-a felicitat pe Lewis Hamilton pentru titlul mondial.

Hamilton a devenit duminica cel mai tanar campion din istoria Formulei 1 la capatul unei curse incredibile. Englezul si-a adjudecat trofeul dupa ce a reusit in extremis sa il depaseasca pe Timo Glock pentru locul 5.

Septuplul campion mondial Michael Schumacher l-a felicitat pe Hamilton pentru performanta remarcabila pe care a obtinut-o, insa in acelasi timp este convins ca Felipe Massa isi va lua revansa in sezonul urmator.

"Ce finala! Sunt inca uluit dupa cursa de duminica. Nu am mai vazut niciodata asa ceva, nici ca pilot si nici ca spectator - probabil se poate spune ca a fost vorba de destin. Il felicit pe Lewis Hamilton si si ii transmit cele mai calde urari lui Felipe Massa si tuturor celor din Brazilia".

"Felipe poate parasi cursa cu capul sus, pentru ca prin performanta sa cu siguranta i-a convins pe toti cei care aveau dubii in legatura cu calitatile sale de pilot. Cu siguranta va ataca anul viitor", a declarat Schumacher pe site-ul sau oficial.

  • rpo07, marţi, 04.11.2008 15:17
    oops

    lipseste ceva din titlu...ghici de?

  • marianescu, marţi, 04.11.2008 19:04
    poa' sa spere el ptr Massa...

    ...eu cred ca-si va reveni Kimi si atunci "pa!" norocul lui de anul asta!