Briatore si Kimi, suparati pe pilotii intarziati

Publicat joi, 22.03.2007 16:49

Flavio Briatore nu s-a potolit dupa ce, la finalul cursei de duminica, l-a gratulat cu expresii nu foarte cuminti pe Heikki Kovalainen. De aceasta data, tinta acuzelor lui Briatore sunt pilotii intarziati care le fac probleme in fiecare cursa celor care conduc plutonul.

"Baietii astia ignora steagurile albastre, ignora steagurile galbene, ignora orice steag! Iti trebuie o mitraliera ca sa ii faci sa se dea la o parte! Sper ca federatia sa faca ceva in aceasta privinta pentru ca este aiurea sa ii tii in spate pe cei din frunte timp de doua-trei tururi"

, spune suparat Briatore.

Nici Kimi Raikkonen, cel care a castigat in Australia, nu a ramas insensibil la gesturile pilotilor intarziati. "Am stat in spatele unor intarziati mai mult de un tur chiar daca li se fluturau steagurile albastre in fata, si asta nu e deloc in regula. Un mare minus pentru ei din acest punct de vedere. Sper sa putem sa imbunatatim comunicarea intre piloti si oficiali pentru ca nu e chiar cel mai bun lucru din lume sa conduci cursa si sa fii nevoit sa astepti in spatele intarziatilor pana te lasa sa treci.", povesteste finlandezul de la Ferrari.

Singurul pilot sanctionat pentru obstructie in timpul cursei din Australia a fost Adrian Sutil (Spyker), cel care a primit un "Drive Through" pentru intarzierea adversarilor mai rapizi. In plus, Sutil a fost nevoit sa mai treaca o data pe la standuri din cauza faptului ca a calcat linia alba de la iesirea de la boxe.

  • NIGHTMARE, joi, 22.03.2007 20:34
    Cronologie, informatie, profesionalism

    BE CAREFULL, FIRST MELBOURNE, AFTER THAT...SEPANG!SAYONARA!

  • Mircea Mester, joi, 22.03.2007 20:42

    Arigato.