Ralf: "Nu poti cumpara succesul si experienta"

Publicat joi, 22.03.2007 16:40

Ralf Schumacher spune ca fanii Toyota trebuie sa aiba rabdare in privinta aparitiei rezultatelor pozitive. Germanul afirma ca pozitia a opta in Marele Premiu al Australiei nu este una care sa il multumeasca, insa exista premise pentru un comportament mult mai bun pe viitor.

"In mod sigur nu a iesit asa cum vroiam. Insa comportamentul masinilor noastre arata din ce in ce mai bine si mai promitator. Insa, asa cum se vede si din exterior, Formula 1 este o mare afacere si trebuie sa avem rabdare",

crede Schumacher, care continua pe aceeasi linie: "Un lucru e clar: nu poti cumpara succesul. Cum nu poti cumpara, de altfel, nici experienta. Noi ne luptam cu echipe care se afla in Formula 1 de 20, 30 de ani. In plus, suntem singura echipa care in ultimii 15 ani de Formula 1 a inceput totul de la zero", afirma Ralf facand referire la bugetul foarte consistent al echipei sale in fiecare sezon de Formula 1.

  • andy, joi, 22.03.2007 16:58
    toyota varza

    astia de la toyota sunt terminati !!! in 5 ani n-au castigat o cursa !!! sa se ia de mana cu honda care sunt si mai terminati !!!

  • joeadrianblack, joi, 22.03.2007 17:06
    corect

    la ei e vb de publicitate, doar de aceea sunt aici (au si spus acest lucru acu 2, 3 saptapamani, ca nici o publicitate nu se compara cu cea din F1, si cred ca si pe R Schumi il tin doar din cauza numelui... e diferenta de la cer la pamant intre el si frate al mai mare...

  • cev, vineri, 23.03.2007 08:44
    toyota?

    Nu inteleg de ce toyota nu reuseste sa se impuna. Au buget, au conditii, dar ceva lipseste. Nu stiu cata publicitate vor sa-si faca, dar nu cred ca aceste insuccese aduc inbunatatiri ale imaginii. Este greu de inteles, mai ales ca japonezii sunt recunoscuti pt faptul ca fac 'treaba buna in mai toate domeniile"