Button exclude plecarea la Ferrari în 2013

Publicat vineri, 23.09.2011 11:17 de Daniel Popescu

Jenson Button a catalogat drept o "glumă" speculaţiile potrivit cărora negociază semnarea unui contract cu Ferrari pentru sezonul 2013.

Presa internaţională a speculat recent că Ferrari caută deja un înlocuitor pentru Felipe Massa în perspectiva sezonului 2013, întrucât contractul brazilianului urmează să expire la sfârşitul anului viitor.

Pe lângă opţiunile din cadrul Academiei de Piloţi Ferrari precum Sergio Perez (Sauber) şi Jules Bianchi (GP2), pe lista candidaţilor s-a strecurat inclusiv Jenson Button, în prezent pilot la McLaren. Informaţia este întărită chiar şi în ultima ediţie a publicaţiei britanice Autosport, iar presa a sugerat că cele două părţi se află deja în negocieri privind o astfel de înţelegere.

Totuşi, fostul campion mondial a negat vehement aceste zvonuri şi susţine că nu discută cu Ferrari despre o potenţială înţelegere. "Este amuzant, pentru că nu este adevărat. Nu ştiu cine a lansat zvonul, dar vă garantez că nu am fost nici noi, nici Ferrari", a precizat britanicul în paddock-ul circuitului Marina Bay din Singapore.

Via | GMM