Button, incantat sa ajunga in Q3

Publicat duminică, 06.04.2008 11:06 de Daniel Popescu

Jenson Button a marturisit ca este incantat ca a reusit sa se califice in Q3 pentru prima oara in 2008, dupa ce pilotul echipei Honda si-a asigurat locul 9 pe grila de start.

Englezul a dezvaluit ca schimbarile facute la sasiul monopostului sau intre antrenamentele de dimineata si calificari a facut toata diferenta.

"A fost o sesiune buna. Dimineata m-am chinuit putin cu aderenta, dar am schimbat stabilitatea pe parcursul noptii. Asa ca ma pregatit masina cum se cuvine pentru calificari. Este bine sa fiu pe locul 9 si pe partea curata a pistei, aici diferenta este foarte mare."

Coechipierul sau, Rubens Barrichello, nu a reusit sa patrunda in Q3, terminand calificarile pe locul 12, insa sustine ca este multumit de performanta sa. "Sunt destul de multumit de calificari, mai ales ca am adus multe imbunatatiri la masina fata de vineri, asa ca inginerii au facut o treaba buna pe parcursul noptii. Din pacate am avut o problema la cutia de viteza in timpul Q2. Fara aceasta problema, sunt sigur ca as fi reusit sa intru in primii 10", a precizat pilotul brazilian.