Trulli anticipeaza o cursa buna

Publicat duminică, 06.04.2008 10:55 de Daniel Popescu

Jarno Trulli este increzator ca Toyota vor face o cursa buna duminica in Bahrain.

Italianul s-a declarat multumit de calificarile de sambata, reusind sa se claseze pe locul 7, in urma celor trei forte ale momentului din F1: Ferrari, McLaren si BMW-Sauber.

"Suntem exact acolo unde vroiam sa fim", a declarat Trulli. "Sapte este cel mai bun loc pe care il puteam obtine, pentru ca stim ca Ferrari, McLaren si BMW sunt ceva mai rapizi decat noi. Asa ca sunt fericit, mai ales ca am ajuns din nou cu usurinta in Q3. Chiar daca cursa va fi dificila in conditii de vant, sunt increzator ca vom avea o prestatie mai buna in cursa decat in calificari, asa ca vom obtine cu siguranta puncte"

.

Coechipierul sau, Timo Glock, nu a reusit sa urmeze exemplul lui Truuli, terminand calificarile doar pe locul 13. "A fost destul de dificil, mai ales cu ultimul set de pneuri pentru Q2", a declarat germanul. "La prima iesire pe pista am avut incredere in masina ca putem fi mai rapizi. Insa la a doua iesire am simtit ca lucrurile nu merg in acelasi fel. Vantul a facut lucrurile si mai dificile, nu am reusit un tur perfect, asa ca nu am reusit sa-mi imbunatatesc timpul. Asta m-a scos din topul primilor 10".