Cand va anunta Toro Rosso pilotii pentru 2009?

Publicat miercuri, 19.11.2008 16:33 de Daniel Popescu

Takuma Sato si Sebastien Buemi au pareri diferite despre momentul in care Toro Rosso va anunta linia de piloti pentru sezonul 2009.

Takuma Sato, Sebastien Bourdais si Sebastien Buemi lupta pentru cele doua locuri disponibile la Scuderia Toro Rosso anul viitor.

Daca Bourdais pare deja resemnat cu faptul ca echipa va semna doar cu piloti capabili sa vina cu bani de acasa, Buemi si Sato sunt inca increzatori in sansele lor.

Sato crede ca va afla decizia finala a echipei italiene doar spre sfarsitul acestui an sau poate chiar la inceputul lui 2009.

"Nu cred ca Toro Rosso se grabeste, asa ca presupunerea mea este ca la finalul anului sau chiar la inceputul anului viitor", a declarat japonezul.

In schimb, Buemi anticipeaza ca echipa se va decide foarte repede asupra pilotilor pentru ca acei selectionati sa se acomodeze la STR. "Asteptam o decizie in curand. Pentru echipa este foarte important sa ia o decizie si sa aiba un test inainte de Craciun cu pilotii pentru anul viitor", a explicat elvetianul.

Indiferent de decizia pe care o va lua Toro Rosso, Buemi este incantat de faptul ca a avut oportunitatea de a testa pentru Toro Rosso si de a ajuta echipa in pregatirile pentru 2009. "Sunt foarte bucuros de cum a decurs ziua. Am testat multe lucruri cu slick-urile si forta de apasare aerodinamica. A fost singurul lucru pe care l-am putut testa, pentru ca inca nu avem parti noi pentru anul viitor, dar a fost bine si suntem multumiti de rezultate".