Circuitul de la Spa, afectat de prabusirea unui tunel

Publicat marţi, 23.03.2010 13:16 de Daniel Popescu

Un tunel de acces de pe circuitul de la Spa-Francorchamps s-a prabusit in weekendul trecut si a afectat partial pista de Formula 1.

Circuitul de la Spa-Francorchamps, gazda Marelui Premiu de Formula 1 al Belgiei, beneficiaza de un tunel care face legatura intre exterior si un circuit de karting.

In timpul unui eveniment desfasurat duminica dimineata, tunelul s-a prabusit si a lasat in urma un "crater" pe exteriorul virajului

Paul Frere. Pista de Formula 1 a fost afectata de anumite bucati de tunel care au ajuns pe circuit si au deteriorat asfaltul.

Cu toate acestea, Marele Premiu al Belgiei din acest an nu este in pericol, intrucat organizatorii au suficient de mult timp pentru a reasfalta portiunea asfaltata in perspectiva cursei programata pentru 29 august.

Tunelul de pe circuitul de la Spa-Francorchamps a fost contruit in 1978 si a beneficiat de o modernizare cu trei ani in urma.

  • Jolerto, marţi, 23.03.2010 13:57
    @Automarket

    Am vazut stirea respectiva ieri pe sport.ro unde era atasat si un mic video , sper ca nu va fi problema , deoarece SPA e circuitul meu favorit ! Heh

  • hasu, marţi, 23.03.2010 21:16
    Spa

    Circuitul preferat al lui Kimi.