Coulthard, sanse minime sa continue cu Red Bull

Publicat joi, 19.06.2008 12:58 de Daniel Popescu

Presa germana sustine ca David Coulthard va pierde locul de pilot titular la Red Bull in favoarea lui Sebastian Vettel, insa anunta ca scotianul va fi implicat in managementul echipei.

Cariera de pilot de Formula 1 a lui David Coulthard se apropie vertiginos de final, potrivit unor informatii publicate de revista germana Auto Motor und Sport. Sursa citata mentioneaza ca Sebastian Vettel il va inlocui pe scotian la Red Bull in 2009, mutare vehiculata de altfel in Marele Circ de ceva timp.

Rugat sa comenteze aceste speculatii, Coulthard replicat: "Am planuri pentru viitor".

Auto Motor und Sport sustine ca cel mai probabil Red Bull ii vor oferi lui Coulthard un rol in managementul echipei, cu atat mai mult cu cat scotianul nu agreeaza o mutare in NASCAR. "Ma indoiesc ca asta m-ar satisface. Dupa Formula 1, orice altceva reprezinta un pas inapoi", a explicat Coulthard.

De asemenea, se vehiculeaza ca scotianul a primit oferta de a comentacurse de F1 pentru televiziunea britanica in 2009.

  • andre, joi, 19.06.2008 13:13
    surprins

    Nu inteleg cum o putut sa primeasca Coulthard -1 punct pe stirea asta. Ok, se zice ca cariera lui e spre final, au mai fost o gramada de astfel de stiri unde s-a depunctat, dar eu zic ca se compenseaza cu restul din acest articol.