Coulthard: "Webber testeaza piata transferurilor"

Publicat marţi, 20.05.2008 09:23 de Daniel Popescu

David Coulthard sustine ca Mark Webber incearca sa testeze piata transferurilor, dupa ce australianul a declarat ca intelegerea sa cu Red Bull expira la sfarsitul sezonului.

Contractele celor doi piloti Red Bull expira la sfarsitul acestui sezon, iar Webber a declarat in Turcia ca este dispus sa negocieze prelungirea contractului. "Sunt liber anul viitor, dar vreau sa raman aici", a precizat el.

In urma acestor comentarii, Coulthard considera ca coechipierul sau incearca sa faca public faptul ca la sfarsitul acestui sezon va fi liber sa plece la alta echipa.

"Presupun ca vrea sa stimuleze discutiile cu echipa sau interesul altor echipe din paddock, amintind faptul ca este liber. Cred ca este o tactica", a precizat scotianul.

In schimb, Coulthard sustine ca nu intentioneaza sa apeleze la aceeasi strategie. "Voi spune ceva doar cand voi avea un anunt de facut", a promis el.

Seful echipei, Christian Horner, a caracterizat luni performantele pilotilor din acest sezon. "Webber este in acest moment in cea mai buna forma din cariera sa si cred ca piloteaza foarte bine", a spus Horner. "Coulthard a avut mult ghinion, dar si-a revenit la Istanbul si asta este foarte important pentru echipa, pentru ca ne bazam pe ambii piloti sa castige puncte".