Cursa de noapte in Texas?

Publicat duminică, 27.05.2007 01:38

Proprietarii circuitului Motor Speedway din Texas sunt ultimii veniti pe lista celor care isi doresc sa organizeze o cursa nocturna de Formula 1. Eddie Gossage, patronul circuitului texan, i-a facut o invitatie lui Bernie Ecclestone, la o zi inaintea Marelui Premiu al Canadei, pentru a vedea o cursa din Indy car care se va desfasura la lumina reflectoarelor.

"Cred ca domnul Ecclestone si staff-ul sau ar fi foarte interesati sa viziteze Texas Motor Speedway si sa aiba oportunitatea de a fi martori la cursele care se desfasoara aici in nocturna. Cred ca o cursa de noapte in Formula 1 este un lucru incredibil de bun pentru acest sport si vrem sa ii ajutam pe organizatori sa atinga acest tel oferindu-le solutii legate de iluminarea curselor. Evitarea problemelor pe care le-am intampinat in 1997, cand am organizat prima cursa de noapte in Indy Car, trebuie sa fie o prioritate pentru ei", afirma Gossage.

  • mschumy, duminică, 27.05.2007 13:38
    ineresant

    E chiar interesat...e o provocare pentru piloti.. dar eu o se astept o cursa pe ceata sau pe zapada..cred ca ar fi de vis..sa vezi un monopost pe zapada..