De la Rosa: "Mi-e dor de Alonso"

Publicat vineri, 30.05.2008 15:13 de Mircea Meșter

Pedro de la Rosa, pilotul de teste spaniol al celor de la McLaren, sustine ca ii lipseste conationalul sau, coleg cu acesta anul trecut la echipa britanica.

Pedro de la Rosa, unul dintre pilotii de teste ai celor de la McLaren, sustine ca McLaren nu va trebui sa repete greselile pe care le-a facut anul trecut pentru a nu avea probleme la finalul sezonului. In sezonul anterior, Lewis Hamilton a pierdut titlul in favoarea lui Kimi Raikkonen desi cu doua curse inainte de final finlandezul se afla la 17 puncte in spatele britanicului.

"Hamilton a prins incredere si, daca va reusi sa isi indeplineasca promisiunea de a fi pe podium in 15 curse consecutive, ar putea castiga titlul. Am castigat doua curse din sase si am fost aproape de Ferrari pe pistele pe care acestia ne-au dominat categoric anul trecut, insa trebuie sa ne imbunatatim masina pentru ca acest campionat e lung. Am pierdut deja anul trecut la diferenta de punct."

Pe de alta parte, de la Rosa sustine ca ii lipseste Fernando Alonso, care la finalul sezonului trecut a parasit McLaren pentru a se intoarce la fosta sa echipa: "Fernando duce monopostul R28 in Top 10. Masina nu e de primele zece locuri. Daca ar dezvolta in continuare suspensiile ar putea sa prinda un podium. Mi-as dori ca Alonso sa reuseasca acest lucru. Il vad foarte calm, insa sa stiti ca nu e un lucru usor sa stii ca ai parte de o masina care nu reuseste sa fie competitiva".

  • dardu, duminică, 01.06.2008 17:26
    fara comentarii ....

    Titlul articolului : " De La Rosa : > " . Concluzie : Alonso 4 puncte si Hamilton 5 !!