Deadline de 3 curse pentru Piquet Jr?

Publicat luni, 26.05.2008 17:56 de Daniel Popescu

Presa internationala speculeaza ca Nelson Piquet Jr a primit un ultimatum de 3 curse pentru a demonstra de ce este in stare, in caz contrar urmand sa fie inlocuit.

Desi in mod oficial echipa franceza il sustine in continuare pe tanarul pilot brazilian, ultimele zvonuri din paddock sugereaza ca seful echipei, Flavio Briatore, i-a dat un ultimatul de trei curse lui Piquet Jr pentru a-si demonstra calitatile.

Astfel, in cazul in care Piquet Jr nu va reusi sa se apropie de performantele lui Fernando Alonso la Montreal, Magny Cours si Silverstone, exista sanse ca acesta sa fie inlocuit. Cele mai vehiculate nume ale momentului sunt fostii piloti ai defunctei Super Aguri, Takuma Sato si Anthony Davidson.

Vorbind despre cursa lui Piquet Jr de la Monaco, Briatore a precizat: "Cursa lui Nelson a fost dezamagitoare, dar Monaco ramane un test dificil pentru un pilot si este un circuit neobisnuit".

  • hellena, luni, 26.05.2008 19:19
    @administratori ...Puncte pentru ceilalti manageri ...?

    De ce nu incercati sa punctati si declaratiile celorlalti manageri care au dat declaratii despre cursa de la Monte Carlo ? Au fost cu declaratii despre piloti si echipe urmatorii : Theissen (s-a punctat), Domenicali (s-a punctat), Dennis (nu s-a punctat), Briatore (s-a punctat), Horner (nu s-a punctat), Brawn (nu s-a punctat), Tost (s-a punctat), Gascoyne (nu s-a punctat), Yamashina (nu s-a punctat), Williams (nu s-a punctat). Intr-adevar sunt manageri punctati pentru ceea ce se va intampla la Montreal, dar toti au dat declaratii pentru presa. In ce fel se primesc puncte pentru manageri (care considerati ca este contextul si motivele in care acestia sunt punctati) ? Va multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra !

  • szzsoci, luni, 26.05.2008 19:55
    @hellena

    Mare dreptate ai dar nu cred ca vei primi un raspuns din partea Admin. Puncteaza cum vor ei...asta cred ca este raspunsul corect...

  • sebi4fc, luni, 26.05.2008 20:10
    Rabdare!!!

    O sa fie punctati si ceilalti maine ,miercuri ca sa putem face si noi ceva schimbari daca dau toate stirile intr-o zi canci schimbari.

  • hellena, luni, 26.05.2008 20:18
    Nu vor mai primi puncte !

    Stati linistiti, nu vor mai fi punctati pentru aceste declaratii (poate cine stie vreo 2 dintre ei sa primeasca puncte), deoarece managerii au o relatie "rea" cu administratorii concursului si o data ce au trecut stirile cu declaratiile lor, asa vor trece si in uitare...