Di Grassi, incantat dupa testul de la Honda

Publicat miercuri, 19.11.2008 12:28 de Daniel Popescu

Pilotul de teste al echipei Renault, Lucas di Grassi, este incantat dupa testul efectuat marti la volanul monopostului Honda Racing.

Di Grassi a fost marti unul dintre cei mai prolifici piloti de pe circuitul de la Barcelona, reusind sa acopere nu mai putin de 110 tururi.

Desi a ocupat doar locul 10 in clasamentul zilei, brazilianul s-a declarat multumit de oportunitatea pe care a primit-o.

"Am parcurs 110 tururi si am avut o zi foarte productiva, asa ca sunt multumit. Am efectuat primul test corespunzator cu noile pneuri si diferenta este impresionanta fata de pneurile de luni. Cu noile pneuri eram din ce in ce mai rapid"

, a declarat di Grassi.

Pilotul oficial de teste al echipei Renault a facut si cateva comparatii intre pneurile cu santuri si cele slick. "Pneurile slick au mai multa aderenta comparativ cu cele cu santuri, sunt mai usor de pilotat si mai consistente", a adaugat el. "Am fost foarte multumit de performanta masinii, de modul in care a decurs ziua si nu in ultimul rand de timpul meu. Am terminat ziua la 0.5 secunde de Jenson Button si obiecitvul meu a fost sa fiu cat mai aproape de el".