Di Grassi va testa pentru Honda la Barcelona

Publicat vineri, 07.11.2008 12:10 de Daniel Popescu

Pilotul de teste al echipei Renault, Lucas di Grassi, va testa pentru Honda Racing la mijlocul lunii noiembrie, in cadrul testelor de la Barcelona.

Honda l-a invitat pe di Grassi sa testeze la Barcelona alaturi de compatriotul sau, Bruno Senna, in cadrul unui program de evaluare a tinerilor piloti pentru un loc de pilot titular la echipa japoneza.

"Suntem incantati sa ii oferim lui di Grassi un test cu Honda Racing in aceasta luna", a declarat seful japonezilor, Ross Brawn.

"Este o oportunitate bine meritata pentru di Grassi sa-si demonstreze potentialul dupa performantele impresionante din GP2 din acest sezon si pe parcursul testelor pentru Renault. Asteptam sa il vedem in actiune pe di Grassi si vom vedea ce performante va avea".

La randul sau, di Grassi este foarte incantat de oportunitatea pe care a primit-o din partea echipei Honda. "Sunt foarte incantat ca am oportunitatea sa testez pentru Honda la Barcelona. Vreau sa multumesc echipei Renault pentru tot sprijinul si pentru ca mi-au oferit aceasta oportunitatea pentru viitorul meu. Urmatoarele doua saptamani vor reprezenta un pas foarte important pentru dezvoltarea mea si voi petrece mult timp la fabrica echipei Honda pentru a vorbi cu inginerii si pentru a invata cat de mult pot", a declarat brazilianul.