Di Resta: “Ar fi un vis pentru mine să concurez la Ferrari”

Publicat miercuri, 04.09.2013 16:18 de Daniel Popescu

Paul di Resta a admis că visul său este să concureze pentru Ferrari, însă susţine că se concentrează exclusiv pe sezonul pe care îl va încheia la Force India.

Ferrari a anunţat recent că nu a luat încă o decizie cu privire la numele coechipierului lui Fernando Alonso pentru sezonul următor, astfel că nu va putea oferi informaţii pe marginea acestui subiect nici la Marele Premiu al Italiei.

Cel mai probabil, echipa aşteaptă în continuare să vadă dacă Felipe Massa îşi îmbunătăţeşte rezultatele, mai ales că are o listă destul de cuprinzătoare de piloţi din care poate alege.

Printre aceştia se numără şi Paul di Resta, al cărui contract cu Force India urmează să expire la sfârşitul acestui sezon. Fără să discute direct despre oportunităţile pentru anul viitor, scoţianul a admis pentru agenţia de presă italiană ANSA că şi-ar dori să concureze pentru Scuderia.

“Să pilotez pentru Ferrari ar fi un vis devenit realitate pentru mine şi pentru familia mea. Mă simt ca acasă în Italia. Dar pentru moment mă concentrez pe Force India şi pe Marele Premiu al Italiei, unde vreau să mă descurc bine”, a declarat el.

Via Motorsport

  • f1fan, miercuri, 04.09.2013 16:36

    paul di resta si nico hulkenberg sunt mai buni decat felipe massa ar fi pacat daca niciunul dintre ei nu ar concura in 2014 la ferrari

  • ce chestie !, miercuri, 04.09.2013 16:58

    Un scotian se simte ca casa in Italia! Mai sa fie! Si ... da, visul oricarui pilot cred ca este sa conduca un Ferrari. Pentru ca Ferrari se confunda cu istoria F1. Din pacate in ultimii ani rezultatele echipei sint foarte slabe. Pacat ...

  • questie, miercuri, 04.09.2013 19:44

    Ex-scuze-moi, dar la ferrari ...asa piloti asa rezultate, mai bun era maldonado decat actualii piloti laolalta, poate la anul se orienteaza macar spre un pilot tanar dornic de afirmare, ati vazut ce face marquez la moto gp, omoara concurenta, asistenta si ce mai vreti voi, sa vedeti surpriza la anul cu james calado la force india.

  • ferr, miercuri, 04.09.2013 21:00

    La cat de frumoasa e Italia... multi se simt ca acasa acolo. Ar fi frumos sa-l vedem pe Di Rest la Ferrari :) E un pilot care se poate tine dupa Alonso. Nu ca Massa sa ramana in spate la o distanta de ani lumina.

  • AAA, joi, 05.09.2013 03:56

    Di Resta e un pilot foarte bun mi-a atras atentia la cursa din Monaco unde a trecut de Alonso daca nu ma insel . Ar fi frumos sa il vedem la Ferrari dar nu stiu cat de bine va accepta sa fie ajutorul lui Alonso , treaba la care Massa se descurca destul de bine

  • El Sol, joi, 05.09.2013 11:40

    O fi el scotian, dar numele (di Resta) are rezonanta italiana. vreun bunic ceva tot are teaba cu Italia.

  • ferr, joi, 05.09.2013 18:32

    @AAA Sa nu ne imbatam cu apa rece. Di Resta e un pilot bun, dar nu se ridica la nivelul lui Alonso.

  • AAA, vineri, 06.09.2013 02:17

    @ferr nici nu am spus asta , am vrut sa spun doar ca are ceva experienta deoarece e ceva totusi sa treci de Alonso