Domenicali: "Avem nevoie de tot ce este mai bun"

Publicat marţi, 15.04.2008 15:42 de Daniel Popescu

Stefano Domenicali sustine ca Ferrari au nevoie de cel mai bun Ferrari posibil pentru a castiga Marele Premiu al Spaniei de peste doua saptamani.

Italienii au dezvaluit oficial luni noul nas al monopostului F2008, in cadrul primei zile de teste de la Barcelona. Ferrari spera ca aceasta inovatie sa fie convertita in rezultate bune obtinute pe pista, insa Domenicali admite ca au nevoie de cea mai buna masina pentru a castiga cursa de la Barcelona.

"Adevaratul Ferrari nu este cel pe care l-am vazut la Marele Premiu al Australiei. Echipa a reactionat imediat si a aratat potentialul minunat al pachetului nostru, care este foarte competitiv", a declarat Domenicali.

"Abordam Marele Premiu al Spaniei cu maximum de efort si cu picioarele pe pamant. Nu am fost deprimati dupa prima cursa si nu suntem euforici dupa Bahrain. Avem nevoie de motivatie si suntem constienti ca adversarii nostri sunt din ce in ce mai buni. Avem nevoie de cel mai bun Ferrari cu cei mai buni piloti, cei mai buni ingineri si cei mai buni mecanici pentru a lupta pe pista".