Ecclestone: "Alonso si Kubica sunt mai buni decat Hamilton"

Publicat marţi, 17.06.2008 17:07 de Mircea Meșter

Seful Marelui Circ spune ca Hamilton nu le-ar rezista lui Alonso si lui Kubica daca acestia ar avea masini comparabile ca performante.

Boss-ul Formulei, Bernie Ecclestone, sustine ca in linia de titulari din Formula 1 exista cel putin doi piloti care il pot bate la oreice ora pe Lewis Hamilton daca ar dispune de acelasi material tehnic. Este vorba de Fernando Alonso - pe care bernie il considera cel mai bun pilto din F1 la aceasta ora - si de polonezul Robert Kubica. "Daca Alonso ar fi pilotat in acest an intr-un McLaren i-ar fi dat clasa lui Hamilton, nu am niciun dubiu cu privire la acest lucru. Nu l-am intrebat niciodata pe Alonso daca cineva de la McLaren i-a spus ca va fi numarul 1 in echipa atunci cand va ajunge acolo. Dar o sa il intreb. Insa daca nu i s-a spus, inseamna ca el a considerat ca e numarul 1 in conditiile in care cealalta masina era pilotata de un debutant. Marile probleme au inceput pentru Alonso atunci cand a aflat ca el nu e de fapt numarul 1 in echipa", sustine Ecclestone. In ceea ce-l priveste pe polonezul Kubica, liderul clasamentului general in acest moment, Bernie afirma ca "daca l-as vedea intr-un McLaren sau intr-un Ferrari as paria toti banii pe care-i am ca l-ar distruge pe Hamilton".
  • alfa, marţi, 17.06.2008 17:50
    In proportie de 70% are dreptate

    Totusi sa fim realisti ,faptul ca Ham este mai plin de el nu inseamna ca nu e talentat ...poate mai multa concentrare in curse ar fi benefica pentru el,ca anul trecut a pierdut un campionat desi cu 2 curse inainte de final avea un avans considerabil cred ca l-a afectat destul,dar,din nefericire pentru el Alonso a pus la punct masina de atunci,acum se vede lipsa lui din echipa ...personal in locul lui Alonso a-s ramane la Renault pana pun la punct o masina competitiva,ma indoiesc ca a-r primi mai multi bani in alta parte fata de cat castiga acum...poate doar la Toyota

  • PeZz, marţi, 17.06.2008 20:39
    in proportie de...!!!

    in proportie de 100% sunteti voi doi u cu domnul Ecclestone fraieri cum poti sa fi de acord cu asa veca daca e asa bun alonso dc nu a demonstrat-o in 2007 cu masini egale si kubica a obtinut si el o victorie si il ridicati la cer asta poate e singura lui victorie pe anu asta!!!!!!

  • DRAKo, marţi, 17.06.2008 21:15
    ALFA

    In locul tau nu a-s m-ai scrie nimic pana nu a-s invata s-a scriu corect romaneste!

  • Hellene, marţi, 17.06.2008 21:35
    mda,, alfa,

    invata sa scrii mai intai.

  • Hellene, marţi, 17.06.2008 21:36
    Jesus...

    normal ca Alonso ar face o alegere buna daca s-ar duce la BMW Sauber. ;) nu se compara cu Renault, sa fim sobri.

  • mirco, miercuri, 18.06.2008 01:26
    Bernie

    Sunt surprins de asemenea declaratii si cred ca ce a zis Bernie a fost rastalmacit. Dupa parerea mea, Ecclestone nu putea face declaratiile astea, mai ales ca Hamilton e englez, ca si el. Daca Alonso si Kubica sunt mai buni decat Hamilton, cu siguranta diferenta dintre ei este infima. Sa nu uitam ca Hamilton a condus cursa detasat, iar Kubita a castigat cu noroc, nu pt. ca a fost mai rapid decat Hamilton. Mi-ar fi placut f. mult sa vad ce ar fi facut Raikkonen, luand in considerare ca inainte de a intra la boxe, realizase timpi f buni si se apropiase la 0.5 sec de Kubica. Cred ca podiumul ar fi aratat Hamilton, Raikkonen, Kubica dar, o cursa, dupa cum bine stim, se mai poate castiga si prin constanta nu numai prin a fi cel mai rapid. Oricum, bravo Robert.

  • tiby2403, vineri, 20.06.2008 00:09
    Foarte adevarat

    Hamilton mai are multe de invatat Alonso este cu mult mai bun decat hamilton...la fel si Kubica si Raikonnen. Hamilton este foarte talentat, dar mai are de invatat