Dino Toso a parasit echipa Renault

Publicat miercuri, 18.06.2008 10:31 de Daniel Popescu

Seful departamentului de aerodinamica al Renault, Dino Toso, a parasit echipa franceza, fiind inlocuit de Dirk de Beer.

Toso a fost seful departamentului de aerodinamica al Renault din 2003, avand o contributie esentiala la titlurile mondiale castigate in 2005 si 2006.

"As dori sa le multumesc lui Flavio Briatore si Bob Bell pentru profesionalismul si sprijinul lor pe parcursul perioadei petrecute la Renault, timp in care ne-am bucurat impreuna de un mare succes"

, a declarat Toso.

"Pasiunea mea pentru sporturile cu motor s-a concentrat intotdeauna pe o aerodinamica inovatoare si am fost motivat de spiritul de competitie. Astept cu nerabdare noile provocari care imi vor permite sa-mi exprim creativitatea tehnica in urmatorii ani".

Indepartarea sa din functia de sef al depatamentului aerodinamic a fost anuntata de francezi inca din luna aprilie , insa la vremea respectiva reprezentatii Renault au sustinut ca Toso va ramane angajat in structura echipei. Cele doua parti nu au dorit sa comenteze cauzele despartirii.

  • paul30, miercuri, 18.06.2008 10:58
    ..............

    Nu am piedut puncte dar dupa aerodinamica dezastruoasa pe care a avut-o renault anul trecut si parte din anul asta nu cred ca e ceva negativ pentru Renault