Fisichella spera sa termine cursa de la Magny Cours

Publicat miercuri, 18.06.2008 10:52 de Daniel Popescu

Giancarlo Fisichella spera sa incheie seria de abandonuri in acest weekend la Marele Premiu al Frantei, desi italianul admite ca nu ii place foarte mult circuitul.

Pilotul echipei Force India nu a mai terminat nicio cursa dupa Marele premiu al Spaniei, insa spera sa opreasca seria neagra la Magny Cours.

"Magny Cours este unul dintre circuitele din calendar care nu imi plac", a declarat Fisichella. "In conditii normale trebuie sa terminam cursa, pentru ca nu am mai vazut steagul in ultimele 3 evenimente. Sunt inca dezamagit dupa Canada pentru ca nu mi-am aratat adevarata valoare pe circuitul care imi place atat de mult, dar mai avem multe curse in acest sezon si mai multe sanse sa aratam ce putem"

.

La randul sau, Adrian Sutil soseste in Franta dupa doua abandonuri consecutive, germanul admitand insa ca Magny Cours este unul dintre circuitele sale preferate. "Sper sa pot ramane cu memorii bune dupa cursa din Franta. In ultimele doua curse am avut rezultate dezamagitoare, cu doua abandonuri, dar am fost foarte competitivi in acestea", a declarat Sutil. "Sper ca la Magny Cours vom fi capabili sa facem o cursa minunata. Acum am experienta si cunosc circuitul, asa ca sunt increzator ca pot face lucruri bune. De asemenea, ne descurcam mai bine in calificari, dar nu suntem atat de aproape de a intra in Q2. Trebuie sa lucram la asta in Franta".