Rosberg spera intr-un rezultat pozitiv

Publicat miercuri, 18.06.2008 11:12 de Daniel Popescu

Desi va fi penalizat cu 10 pozitii pozitii pe grila de start, Nico Rosberg spera sa obtina un rezultat cat mai bun in Marele Premiu al Frantei din acest weekend.

Pilotul echipei Williams priveste cu incredere spre cursa de la Magny Cours, admitand ca acesta este unul dintre circuitele sale preferate.

"Imi place foarte mult circuitul. Magny Cours nu a fost cea mai buna cursa pentru noi in ultimii ani, asa ca trebuie sa muncesc foarte mult", a declarat Rosberg in cadrul unui preview al echipei sale.

"Din pacate, va fi mai greu decat de obicei pentru ca voi fi penalizat cu 10 pozitii pe grila dupa incidentul din pitlane de la Montreal. Am avut trei zile de teste la Barcelona saptamana trecuta, pe parcursul carora am muncit la setarile pentru aceasta cursa si am testat cateva parti noi. Sper ca asta sa ne ajute sa obtinem un rezultat bun in acest weekend".

Coechipierul sau, Kazuki Nakajima, va pilota pentru prima oara la Magny Cours din postura de pilot de Formula 1, insa crede ca este avantajat de faptul ca a fost prezent in Franta anul trecut in GP2. "Am ceva experienta aici pentru ca am concurat anul trecut in GP2. Am aratat o forma buna in ultimele doua curse din Canada si Monaco si trebuie sa continuam asta prin a termina in puncte", a precizat japonezul. "Cat despre locul in sine, este chiar in mijlocul pustiului asa ca este destul de liniste, foarte diferit de Montreal, dar imi place foarte mult asta".