Ecclestone: "Nu e vital ca SUA sa fie in calendarul F1"

Publicat joi, 14.06.2007 13:04

Bernie Ecclestone, boss-ul Formulei 1, a spus ca pentru Marele Circ nu este vitala o etapa care sa se desfasoare in SUA.

"Nu este vital pentru Formula 1 ca o etapa din calendarul competitional sa se desfasoare in SUA. Este o piata imensa de desfacere, dar nu avem prea multi sponsori de acolo, nu avem echipe americane, ci doar un singur pilot",

a spus Ecclestone.

Indianapolis mai are un singur an de contract cu Marele Circ, existand posibilitatea ca SUA sa gazduiasca un Grand-Prix la New York sau in Las Vegas.

  • Gigi, joi, 14.06.2007 13:43
    Ecclestone e un prost.

    Eun prost si Ecclestone asta, s-a omorat atata sa intre pe piete ca Turcia si Malaesia, dar nu-l intereseaza SUA, care e un sfert din piata mondiala.

  • mihnea, joi, 14.06.2007 14:00
    bernie

    in schimb india, turcia bahrein...astea de circuite..a inebunit de tot batranul...muta f1 de pe circuitele clasice din europa aiurea prin lume..o sa ajungem sa ne uitam numai la miezul noptii la f1

  • oktav, joi, 14.06.2007 14:01
    omu cat traieste

    omu cat traieste tre' sa se faca celebru... prin declaratii, idei si kiar practica... cum pe el il macina batranetile... incearca prin toate metodele... scoate toate cursele cu traditie din F1. acush ramanem fara Magny Cours, curand fara Indianapolis, Monte Carlo, Monza si kiar Silverstone dupa el... si sa intre fenomenalele india, singapore acush hawaii si desigur bucuresti...:))

  • KalEl, joi, 14.06.2007 14:11
    nu cred ...

    nici nu se pune problema ca bernie sa renunte la cursa de la monaco. silverstone este in primejdie, si nu din cauza ca ar avea ecclestone ceva cu circuitu/englezii/etc ci pentru ca trebuiesc bani investiti in circuit si nimeni nu prea vrea sa faca asta. cat despre americani ... nu prea stiu ei care-i treaba cu F1 ... ei sunt cu nascar cu champseries ... alte chestii ... asa ca nu vad nimic rau in dorinta lui bernie de a renunta la etapa americana

  • stroakle, joi, 14.06.2007 14:38
    Ecclestone

    Nu e prost Ecclestone, stati linistiti. E manager, unul bun chiar. Si tine omul cu afacerea lui, nu cu interesele regionale, globale, economice, etc... Datorita lui vedem astazi Formula 1.

  • horted, joi, 14.06.2007 16:42
    ..

    declaratia vine inaintea intalnirii din weekend intre Ecclestone si Tony George, proprietarul IMS, pentru discutarea prelungirii contractului. daca nu ma insel, Ecclestone voia curse in SUA la inceputul sezonului.

  • keyshia, joi, 14.06.2007 19:44
    yeah, right...

    ...Poate nu e vital, dar e necesar... Formula 1 are nevoie de publicitate, este un sport frumos, dar nu este suficient promovat (mai ales in Romania)

  • oliva, joi, 14.06.2007 23:15
    batranetea e de vina?

    cam multe a schimbat ,Ecclestone, in ultimul timp!Regulamentul nu mai este acelasi de la sezon la sezon,iar acum dupa cazul michelin, vrea sa renunte si la circuite. oare unde o sa se ajunga?

  • alexandru cel mai mare, vineri, 15.06.2007 17:03
    fiecare cu afacerea lui

    daca primeste bani frumosi de la cine se ofera sa ii dea, nu vad de ce nu ar muta cursele in tinuturile de care fuge toata lumea. cursele traditionale vor ramane cu siguranta, cea din sua e traditionala pentru americani. F1 este a noastra, nu a lor. daca Ecclestone vrea sa isi mute afacerea in alte parti e treaba lui, sunt banii lui. daca nu va mai place, nu va mai uitati, nu ii mai dati bani...