Fanii F1 vad un triumf Ferrari in 2007

Publicat miercuri, 21.03.2007 18:16

Ferrari este favorita publicului la castigarea titlului atat la constructori cat si la piloti. Dominatia italiana din presezon a fost confirmata de prima cursa din acest an, Marele Premiu al Australiei. Dupa aceasta cursa, popularul ziar german Bild-Zeitung a publicat rezultatele unui sondaj care arata ca peste 73% din fanii Formulei 1 cred ca Ferrari va triumfa in acest an pentru prima oara din 2004 incoace.

McLaren a obtinut 14 procente din voturi, iar BMW 7%. Cand au fost intrebati pe cine vad campion mondial la piloti in sezonul 2007, cititorii ziarului german l-au ales pe Felipe Massa cu 36% din voturi, urmat de Kimi Raikkonen si Fernando Alonso cu 29% respectiv 11% din voturi.

  • mirco, miercuri, 21.03.2007 18:48
    ferrari

    alonso a aratat ca are un potential fantastic, dar nu cred ca anul acesta o sa mai aiba puterea de a tine pasul cu massa sau raikkonen.ferrari va castiga cu siguranta si nu din cauza ca are masini mai rapide, din cauza ca mc laren nu are masini fiabile.oricum mc laren are un mare avantaj avandu-i ca piloti pe alonso si hamilton.dupa parerea mea nu au mai avut asa un cuplu de la hakkinen si coulthard. sunt fan ferrari, vreau sa castige, dar in primul rand vreau sa vad spectacol si competitie.

  • ShArKy, joi, 22.03.2007 07:04
    Hmm...

    da oare astia de ce siteurile dc zic ca mclaren e fiabila...?Eu cred ca diferenta dintre masini este dat de pneuri....pentru ca ferrari e adaptata la bridgestone

  • dani, joi, 22.03.2007 10:40
    kimi campion

    kimi anul acesta sigur va iesi campion dak masina va tine cu el.nu cum sa intamplat la McLaren,k il trada masina.are mult mai mul talent decat toti piloti din f1,e un campion inascu si zik asta k am avut onoarea sa il cunosc in hungaroring ii foarte calculat in ce face si sa nu uitam k e finlandez

  • paul, joi, 22.03.2007 12:02
    adevarata competitie

    Adevarata competitie este de fapt intre Ferrari si McLaren ca echipe si intre Kimi si Mass ca piloti. Sa fim seriosi ... o fi Alonso talentat, insa nu mai are sistemul de start de la Renault (lucru care s-a vazut si in Australia) iar Hamilton e inca debutant ... merge foarte bine ... dar nu are inca experienta necesara strategiei castigatoare. In ce-l priveste pe Massa ... e bun daca porneste printre primii 4, insa de mai in spate de atat, nu are "vana" sa se bata asa cum o fac altii. Pe Renault nu-i mai luam in discutie ... sunt undeva pe locul 4 sau 5 ca echipe (clar in spatele celor de la BMW). Degeaba zic ei ca vor reveni ... de vorbit poate sa vorbeasca oricine ... cu facutul e mai greu. Oricum, marea surpriza, anul asta o vad in Super Aguri ... i-a lasat in urma de tot pe Honda si pe "erorile campionatului", echipele lui Mateschitz (RBR si Torro Rosso).

  • mihnea, joi, 22.03.2007 13:11
    alonso

    intr-adevar, alonso va suferi foarte mult cel putin la urmatoarele 10 starturi, pentru ca nu mai are sistemul launch control de la renault

  • bogdan_197, joi, 22.03.2007 15:03
    Va fi cool

    Se pare k avem un campionat super anul acesta , cu toate k McLaren au un usor avantaj , inca Massa nu s`a aratat...Trebuie sa vedem dupa un duel "in 4" ce se va intampla.Oricum McLaren si Ferrari sunt favoriti anul acesta , pe altii nu`i vad atat de potenti , ce ziceti?

  • Alex, duminică, 25.03.2007 00:53
    Duel

    DA sunt de parere ca celelalte echipe nu o sa tina pasul cu ferrari si mclaren care nu numai ca au masini redutabile au si piloti experimentati tineri si au mult talent si "foamea"de victorie.Sper sa avem un campionat cat mai disputat sa fie spectacol si sa merite trezitu de dimineata pana intratrea in Europa :D Cel mai bun sa castige!!

  • gombotul, miercuri, 28.03.2007 09:09
    Massa

    "Adevarata competitie este de fapt intre Ferrari si McLaren ca echipe si intre Kimi si Massa ca piloti." sunt de acord cu partea asta dar tipul (Paul) zicea mai sus ca Massa nu are "vana" sa se bata cum o fac altii,dar...din ceea ce a aratat in prima cursa cam are.... ...sa castige cel mai bun:P

  • gabi hantig, sâmbătă, 19.05.2007 11:21
    alonso

    alonso oricum este cel mai bun.ma-am uitat la F1 de 3 ani,si foarte rar mai gresea.ALONSO are sanse la champion of the world.DACA DORITI SA MA CONTACTATI ACESTA ESTE ID-UK MEU gabi_hantig.O sa vedeti cine detine putrea.