Fisichella: "Renault isi va reveni la Sepang"

Publicat miercuri, 21.03.2007 17:40

Giancarlo Fisichella declara ca echipa Renault va fi capabila sa lupte cu McLaren si BMW in cursa din Malaezia.

Echipa franceza, campioana mondiala in ultimii doi ani, nu a reusit sa depaseasca marii rivali in Marele Premiu al Australiei, Fisichella clasandu-se pe a cincea pozitie, la peste un minut de castigatorul cursei, Kimi Raikkonen. In plus, coechipierul italianului, debutantul Heiki Kovalainen, a terminat pe locul 10 dupa o serie de greseli. Desi Fisichella admite ca Ferrari sunt cu pas inainte fata de rivali, el crede ca Renault va fi capabila sa lupte cu McLaren si BMW in Marele Premiu al Malaeziei.

"Nu cred ca suntem a patra putere pe grila de start. Suntem totusi campioni mondiali. Desigur, Ferrari sunt cu un pas inainte dar as fi foarte surprins ca Renault sa nu concureze cu McLaren si BMW in urmatoarea cursa." Fisichella admite ca principala problema a lui Renault este lipsa de aderenta a pneurilor Bridgestone, cu care echipa s-a chinuit de cand s-a facut schimbarea de la gumele Michelin. "Nu avem aderenta, sau cel putin nu am avut in Australia. Apoi, aerodinamica este principala problema pe care trebuie sa o inbunatatim."

Majoritatea echipelor vor testa pe circuitul de la Sepang saptamana viitoare, Marele Premiu al Malaeziei urmand sa aiba loc pe 8 Aprilie.