Ferrari a testat campionii din F3 Italia

Publicat joi, 27.11.2008 12:04 de Daniel Popescu

Cei trei campioni din Formula 3 Italia au participat miercuri la o sesiune de teste cu Scuderia Ferrari pe circuitul de casa de la Fiorano.

Scuderia Ferrari a initiat un program de testare a tinerelor talente din Italia, iar prima initiativa in acest sens este evaluarea campionilor din competitia Formula 3 Italia.

Cu aceasta ocazie, Mirko Bortolotti, Edoardo Piscopo si Salvatore Cicatelli au beneficiat miercuri de un test cu monopostul F2008 pe circuitul de casa de la Fiorano.

Bortolotti a fost incantat de performanta sa obtinuta pe circuit, reusind sa bata recordul stabilit de pilotul de teste al Scuderiei, Andrea Bertolini. "Am fost capabil sa fiu foarte rapid, pentru ca masina acceasta iti da incredere. La final am stabilit noul record, asa ca lucrurile nu puteau merge mai bine", a declarat italianul pentru Gazzetta dello Sport.

Bortolotti a stabilit un timp de sub 1 minut, in timp ce Piscopo a fost cronometrat cu 1:00.3, iar Cicatelli cu 1:01.2.

  • NeoGalaxy, joi, 27.11.2008 13:32
    @Mda :)

    Sa inteleg ca suntem in anul 2208 daca modalitatea de numerotare a monoposturilor Ferrari ramane cea de acum. Oricum observ iarasi cat de prompti sunt redactorii in munca lor de corectare. Sunt impresionat, negativ din pacate! "acceasta" :PP