Ferrari susţine că ştia de operaţia la spate a lui Raikkonen înainte de semnarea contractului

Publicat marţi, 19.11.2013 16:45 de Daniel Popescu

Ferrari este convinsă că nu va fi afectată de operaţia la spate efectuată de Kimi Raikkonen şi insistă că ştia de problemele de sănătate ale sale înainte de semnarea contractului.

Kimi Raikkonen a efectuat săptămâna trecută o operaţie la spate după durerile puternice resimţite în ultima perioadă, în special la Marele Premiu al statului Singapore.

Iniţial, finlandezul intenţiona să se opereze la sfârşitul sezonului, însă intervenţia a avut loc în cele din urmă la numai câteva zile după ce şi-a luat măsurile pentru monopostul Ferrari pe care îl va pilota în 2014.

Presa internaţională a speculat că Raikkonen s-a operat mai devreme decât planificase iniţial la cererea celor de la Ferrari, care ar fi fost îngrijoraţi de potenţialele probleme în perspectiva sezonului următor.

Ferrari insistă însă că nu a avut nicio influenţă asupra datei la care s-a operat fostul campion mondial şi că ştia de problemele de spate ale acestuia. "Sigur că ştiam situaţia. Având în vedere situaţia specifică a lui Raikkonen, nu va exista nicio problemă", a declarat Stefano Domenicali, şeful Scuderiei Ferrari.

Raikkonen a semnat contractul cu Ferrari în 11 septembrie, cu 11 zile înainte de a concura în Singapore, acolo unde a resimţit cele mai puternice dureri de spate.

Via SkySports