Mercedes insistă că Brawn ar putea rămâne la echipa în 2014 într-o altă funcţie

Publicat marţi, 19.11.2013 17:29 de Daniel Popescu

Paddy Lowe, directorul tehnic executiv al Mercedes, susţine că Ross Brawn ar putea rămâne la echipa şi în sezonul 2014 într-un alt rol decât cel de şef de echipă.

Presa internaţională a anunţat recent că Ross Brawn a decis să părăsească Mercedes la sfârşitul acestui sezon, nemulţumit de strategia constructorului german de a avea doi şefi în cadrul echipei. În plus, britanicul a exclus posibilitatea de a rămâne la echipă într-o altă funcţie decât cea de şef.

Cu toate acestea, Paddy Lowe, directorul tehnic executiv şi cel care ar urma să-i ia locul, insistă că Brawn nu a luat o decizie finală şi că acesta ar putea rămâne la Mercedes într-o altă funcţie.

"Au fost foarte multe discuţii despre asta în ultimele luni. Adevărul este că Brawn va face un pas înapoi la un moment dat. Nu este clar când se va întâmpla asta sau dacă se va retrage complet sau va rămâne într-un alt rol în cadrul echipei", a declarat el citat de publicaţia ESPNF1.

În plus, Lowe susţine că în prezent colaborareaza foarte bine cu Brawn şi cu directorul de motorsport Toto Wolff, chiar dacă este văzut drept succesorul natural al britanicului.

"În acest moment aşteptăm un răspuns din partea lui Brawn. Între timp, lucrez foarte bine cu Brawn şi Wolff, nu există nicio problemă, lucram foarte bine împreună. Aş vrea să spun că nu există niciun motiv de nerăbdare în această privinţă, aşa că vom aştepta şi vom vedea ce se întâmplă", a adăugat el.

Via ESPNF1