Ferrari: "Vom rezolva problemele de fiabilitate"

Publicat joi, 06.11.2008 13:34 de Daniel Popescu

Stefano Domenicali a promis ca Ferrari va rezolva problemele de fiabilitate pentru ca acestea sa nu se repete si in sezonul 2009.

Seful Scuderiei Ferrari, Stefano Domenicali, considera ca Felipe Massa a pierdut titlul in acest an din cauza problemelor de fiabilitate pe care le-a intampinat pe parcursul sezonului.

"Ne pare rau pentru Felipe, care a avut un sezon incredibil. Nu am pierdut campionatul in Brazilia, ci inainte, cand am avut probleme cu fiabilitatea si am facut greseli".

"Trebuie sa analizam cauzele, cu calm dar cu fermitate, pentru a fi siguri ca nu se vor repeta anul viitor. Acum trebuie sa ne felicitam competitorii, pentru ca au fost foarte puternici si au meritat ceea ce au obtinut", a declarat Domenicali.

Oficialul italian este insa multumit ca Ferrari a reusit sa isi pastreze titlul mondial la constructori. "Vreau sa va felicit pe toti pentru ce ati facut in acest an: am castigat acest titlu pentru ca nu am cedat niciodata. A fost un sezon complicat in care s-au intamplat multe lucruri, dar am stiut intotdeauna cum sa reactionam", a mai precizat Domenicali.

Acesta a adaugat ca Ferrari a izbutit sa obtina titlul la constructori si datorita ajutorului venit din partea presedintelui Luca di Montezemolo si a fostului sef al Scuderiei, Jean Todt. "Presedintele nostru a fost intotdeauna aproape de noi si ne-a sprijinit. Ne-a cerut 8 titluri in 10 ani si am reusit. Todt, care a avut un nou rol in acest an, ne-a urmarit pas cu pas si ne-a ajutat cu exprienta si cunostintele sale".

Domenicali a facut aceste declaratii la maranllo, in cadrul unei intlniri cu intreaga echipa pentru a sarbatori incheierea sezonului 2008 al Formulei 1.

  • angusyoung, vineri, 07.11.2008 13:37
    ar mai fi ceva

    trebuie sa va imbunatatiti si strategiile din timpul curselor ptr ca a-ti fost foarte slabi anul asta la acest capitol.apucati-va de treaba si comentati cat mai putin.