Fry sugereaza ca Button va ramane la Honda

Publicat joi, 06.11.2008 12:42 de Daniel Popescu

CEO-ul Honda Racing, Nick Fry, a sugerat ca Jenson Button va ramane la echipa japoneza si in sezonul 2009, chiar daca team-ul nu a confirmat oficial linia de piloti.

Honda Racing este una dintre putinele echipe care nu au anuntat linia de piloti pentru sezonul 2009, atat Jenson Button, cat si Rubens Barrichello, fiind in pericol sa fie indepartati.

Totusi, CEO-ul Honda, Racing, Nick Fry, a sugerat miercuri ca Button va pilota si in 2009 un monopost al echipei cu sediul la Brackley.

"Sunt absolut convins ca daca noi, Honda, ii oferim o masina cu care poate face treaba, atunci poate concura cu Lewis Hamilton", a declarat Fry pentru BBC referindu-se la Button.

Cu toate acestea, Fry spune ca un anunt oficial in privinta liniei de piloti pentru 2009 ar putea fi dat publicitatii chiar si inainte de Craciun. "Nu ne grabim sa alegem pilotii pentru anul viitor. Ne putem permite sa asteptam chiar si pana inainte de Craciun", a adaugat Fry.

Britanicul a incercat sa gaseasca o explicatie si pentru prestatiile lamentabile ale echipei din acest sezon, sustinand ca Honda s-a concentrat de mult timp pe monopostul pentru sezonul 2009. "Am avut in mod deliberat o strategie pentru a nu face prea multe lucruri pentru masina din acest an; am investit toate resursele in anul viitor", a explicat el.

  • scuderia, joi, 06.11.2008 15:42
    @:(

    eu zic ca niciodata honda nu se va ridica la nivelul ferrari si mclaren, nu o sa mai ajunga nici la performanta din 2004-2006

  • NeoGalaxy, joi, 06.11.2008 17:05
    @Honda

    Cred ca Fry este poate cel mai slab manager din Formula 1 din acest moment. Nu stiu de ce dar imi pare rau ca Ross nu a ramas la Ferrari. Stiu ca ii plac provocarile dar Honda are mare probleme si mai dureaza ceva pana le rezolva. Ciudat ca dureaza atat totusi.

  • scuderia, joi, 06.11.2008 22:18
    @ross

    si mie imi pare rau ca nu a ramas ross la ferrari...cat despre acest nick fry..un mare prost...pacat k a dus la scoaterea super aguri din f1:(