FIA asteapta dosarul McLaren in privinta echipei Renault

Publicat luni, 17.09.2007 17:52 de Daniel Popescu

Presedintele FIA, Max Mosley, spune ca asteapta sa vada documentele pe care McLaren le va prezenta in legatura cu Renault, dupa aparitia unor zvonuri ca britanicii ar putea avea dovezi impotriva team-ului francez.

“Nu avem inca detaliile pe care ni le-a promis McLaren, insa cand le vom avea, le vom investiga”

, a declarat Mosley. “Se pretinde ca este vorba despre un angajat care a luat 3 dischete cu el, dar trebuie sa asteptam si sa vedem ce primim de la McLaren. I-am spus lui Ron Dennis: “Cand aveti dosarul pregatit, sa il vedem”. Cu acordul celor de la Renault, Ron a trimis cativa experti acolo pentru a cerceta computerele”.

Seful echipei Renault, Flavio Briatore, a precizat insa ca echipa sa nu are nimic de ascuns. “Nu este o investigatie in ceea ce ma priveste pe mine sau echipa. Oferim toate informatiile Federatiei, cel putin cand aflam ceva, si asta este tot. Este atat de simplu. McLaren a fost judecata de Consiliul Mondial si a fost gasita vinovata. Nu vreau in acest moment sa vorbesc despre Renault pentru ca, in primul rand, nu suntem investigati, iar in al doilea rand dam toate informatiile echipei McLaren, domnului Mosley si Federatiei”, a precizat Briatore.

  • georgedaniel, luni, 17.09.2007 17:54
    ...

    baga stirea cu performanta lu kova,cand a reusit locu 8,in defavoarea lui kubica !!!

  • georgedaniel, luni, 17.09.2007 17:55
    mclaren?

    nimic,nici 3 pct. ?

  • reddog, luni, 17.09.2007 17:57
    @daniel

    da,si eu o astept

  • reddog, luni, 17.09.2007 18:00
    rectificare.....

    de fapt astept stirea unde Kovalainen spune k strategia avuta de Renault in Belgia l-a impiedicat sa termine mai sus cursa

  • georgedaniel, luni, 17.09.2007 18:50
    doar +3 ... :)

    cam putin +3 pentru ce declare briatore!e foarte sigur seful renault...trebuia un +7 :) Seful echipei Renault, Flavio Briatore, a precizat insa ca echipa sa nu are nimic de ascuns. “Nu este o investigatie in ceea ce ma priveste pe mine sau echipa. Oferim toate informatiile Federatiei, cel putin cand aflam ceva, si asta este tot. Este atat de simplu. McLaren a fost judecata de Consiliul Mondial si a fost gasita vinovata. Nu vreau in acest moment sa vorbesc despre Renault pentru ca, in primul rand, nu suntem investigati, iar in al doilea rand dam toate informatiile echipei McLaren, domnului Mosley si Federatiei”, a precizat Briatore.

  • BeeJay, luni, 17.09.2007 20:37
    +/-

    Si McLaren apare in stire si pucte ioc. Nici cu - nici cu +. Brava!

  • Criticu, luni, 17.09.2007 22:05
    PuncteMclaren

    McLaren merita niste puncte-, ca in loc sa se ocupe de refacerea imaginii se baga in tot feluri de procese si scandaluri. Daca nu poate sa dovedeasca nimic impotriva lui Renault in afara de spion si hot va deveni si mincinos, iar cu credibilitatea lor la ora actuala le va fi foarte greu sa convinga pe cineva. Oricum imaginea lor a atins deja nivelul pamintului, si se pare ca va ajunge mult mai jos.