Liuzzi, multumit de performanta din cursa

Publicat luni, 17.09.2007 17:24 de Daniel Popescu

Tonio Liuzzi este multumit de performanta pe care a obtinut-o in Marele Premiu al Belgiei, italianul admitand ca weekendul a fost mai bun decat se astepta. Liuzzi a avut o sesiune de calificari promitatoare si o performanta buna in cursa, terminand pe locul 12.

“Simt ca am avut o parte de o cursa buna, cu cateva depasiri frumoase. Weekendul a inceput vineri cu cateva probleme, dar in calificari am mers foarte bine si am mai castigat doua pozitii pe grila dupa problemele avute de ceilalti. Asa ca nu cred ca am fi putut obtine mai mult”

, a declarat Liuzzi.

Pilotul Scuderiei Toro Rosso considera ca circuitul de la Spa este foarte dificil, astfel ca rezultatul obtinut de el este cu atat mai important. “Avand in vedere cat de dificil este acest circuit, cred ca weekendul a mers mai bine decat ne asteptam, pentru ca am aratat o forma buna comparativ cu masinile Red Bull. A fost o treaba bine facuta, cu exceptia problemei de la roata dreapta fata in timpul opririi la boxe, care m-a costat cateva secunde, si de aceea nu m-am putut lupta cu Butoon. Dar oricum el a abandonat”, a mai precizat Liuzzi.