Mosley si Hamilton se contrazic in privinta “titlului imoral”

Publicat luni, 17.09.2007 16:55 de Daniel Popescu

Max Mosley a declarat ca ar fi preferat ca si Lewis Hamilton si Fernando Alonso sa fie exclusi din lupta pentru titlu din acest sezon, deoarece titlul pe care l-ar castiga ar fi oricum imoral.

Presedintele FIA a dezvaluit la Spa ca majoritatea membrilor Consiliului Mondial ar fi dorit ca Mclaren sa fie exclusa total din acest sezon, dupa ce echipa a fost gasita vinovata in scandalul de spionaj.

“Ei au argumentat: Cum poti acorda cupa de campion mondial unei persoane care ar fi putut beneficia de un avantaj necinstit fata de alti piloti?”, a declarat Mosley. “Intotdeauna va fi un semn de intrebare asupra lui, trebuie sa fie, pentru ca nimeni nu stie cat de mare a fost avantajul pe care ei l-au avut”.

Mosley spune ca Hamilton va fi de acord ca titlu din acest sezon este imoral. “Cred ca se va simti mult mai confortabil daca va castiga un campionat in urmatorii ani, ceea ce sunt sigur ca se va intampla”.

Insa Hamilton il contrazice presedintele FIA. “Nu am nimic de declarat referitor la Max Mosley. Cu totii am muncit foarte mult. Simt ca echipa nu a gresit cu nimic, si nici eu de altfel. Nu vad de ce oamenii ar spune, in caz ca voi castiga, ca este un campionat imoral”, a precizat britanicul.

  • mihnea, luni, 17.09.2007 18:36
    not so bright

    dupa ditamai scandalul, hamilton nu a inteles nimic..nu e un tip foarte inteligent, nu-i asa?

  • billy, luni, 17.09.2007 20:17
    not at all

    si inca ceva, nici Alonsita nu-i chiar bright... e o stire despre cum a vrut sa-si plateasca mecanicii sa-l avantajeze in raport cu Lewis. As vrea s-o vad aici si-s curios ce minus primeste...:))

  • BeeJay, luni, 17.09.2007 20:35
    @billy

    N-ai sa vezi stirea aia. Putem pune si pariu. Observ ca McLaren e punctata si sa ma bata jalea daca mai pricep ceva. Cred ca chestia asta cu punctarea stirilor e controversata rau si cel mai bine ar fi fost mai bine daca se punctau doar rezultatele. Acolo timpii ar fi decis si o secunda e la fel peste tot, inclusiv pe automarket.

  • phradamon, luni, 17.09.2007 23:11
    spy

    si cum de la ferrari a plecat toata mizeria ma mira ca astia nu primesc nici macar o amenda... da in fine in ultimii ani Fia ne-a obisnuit cu decizii juste.