Fisichella da vina pe Bourdais pentru accident

Publicat luni, 12.05.2008 16:10 de Daniel Popescu

Giancarlo Fisichella sustine ca l-a lovit din spate pe Kazuki Nakajima in Turcia dupa ce Sebastien Bourdais a schimbat directia de doua ori.

In primul tur al cursei de duminica de la Istanbul, pilotul echipei Force India, Giancarlo Fisichella, l-a lovit violent din spate pe Kazuki Nakajima, cei doi piloti fiind nevoiti sa abandoneze. Totusi, pilotul italian sustine ca manevrele lui Sebastien Bourdais l-au derutat si nu a mai putut evita contactul cu pilotul echipei Williams.

"Am avut un start bun, dar in zona de franare Bourdais a schimbat de doua ori directia. Nu am putut frana la timp si am intrat in spatele lui Nakajima".

Coechipierul sau, Adrian Sutil, a fost mai norocos si a terminat cursa pe locul 16 si, deja a avut unele probleme cu masina, este multumit de performanta obtinuta. "La start l-am vazut pe Fisichella zburand peste Nakajima. Mi-am deteriorat putin masina in virajul 5 cand cineva m-a lovit si am fost nevoit sa intru la boxe. Din fericire Safety Car-ul era pe pista asa ca nu am pierdut prea mult timp".

"Pe parcursul cursei stabilitatea masinii nu a fost perfecta si monopostul a avut un caracter subvirator, dar in al doilea stint totul a fost bine si am reusit sa-i ajung pe cei din fata. La sfarsitul cursei am fost capabil sa-l tin pe Vettel in spate, asa ca cel putin am castigat o pozitie".

  • undispudet, luni, 12.05.2008 16:18
    OFFFFFFFFFFFF!

    Nu se poate frate asa ceva,a inceput sa minta mult fisichela asta,mai ales se face de rusine cu aceasta veste neplacuta sa fim seriosi,..

  • bogym05, luni, 12.05.2008 16:19
    greseala

    fisi a da vina pe bourdais !!!

  • nabucodonosor, luni, 12.05.2008 16:19
    ?

    Pe Vettel sau pe Bourdais ?

  • crismar56, marţi, 13.05.2008 09:18
    Ce este "STINT"?

    D-le Daniel Popescu va rog sa imi spune-ti ce acela STINT("dar in al doilea stint"), pentru ca ati folosit acest cuvant in doua stiri publicate ieri. Am cautat in dictionarul explicativ al limbii romane si nu am gasit ca ar exista un asemenea cuvant. Multumesc!

  • mircea, marţi, 13.05.2008 11:20
    Mircea Mester

    Stint = perioada dintre doua alimentari. respectiv dintre start si prima alimentare sau dintre ultima alimentare si sosire. E un termen utilizat in limba engleza si nu exista sinonim in limba romana. Asa ca fortam putin limitele limbii :)