Rosberg, multumit de punctul castigat

Publicat luni, 12.05.2008 15:25 de Daniel Popescu

Nico Rosberg este multumit ca a reusit sa castige un punct in Marele Premiu al Turciei.

"Sunt multumit de rezultatul meu. Am avut un prim tur fantastic, chiar daca am pierdut aproape tot ce am castigat in timp ce rulam alaturi de Heidfeld. Nu stia ca sunt acolo, asa ca a trebuit sa ies in afara pistei", a declarat Rosberg. "Am dat totul in fiecare tur si a fost o cursa fantastica pentru mine. Totusi, mai mult de atat nu este posibil in acest moment, dar astept cu incredere urmatoarele doua curse care de obicei se potrivesc masinii noastre"

.

Coechipierul sau, Kazuki Nakajima, nu a reusit sa parcurga niciun tur, dupa ce Giancarlo Fisichella a "aterizat" in spatele monopostului sau la start. "Nu stiu exact ce s-a intamplat; am intrat in primul viraj urmandu-l pe tipul din fata mea", a precizat japonezul. "Nu mi-am schimbat traiectoria si dintr-o data am fost lovit din spate. Am vrut sa ma intorc la garaj pentru ca exista o sansa sa rezolvam problema, dar masina mea suferise prea multe defectiuni si a trebuit sa abandonez".

"Este cu adevarat pacat pentru ca am demonstrat o forma buna vineri si ne asteptam la acelasi lucru in cursa, asa ca am fi putut avea o cursa buna".

  • michelle_b, luni, 12.05.2008 15:38
    puntaj

    Interesant ca s-a depunctat Nakajima, dar Fisichella, care l-a lovit a ramas "curat" ...

  • stefank13, luni, 12.05.2008 15:59
    Punctare

    Interesant si faptul ca Red Bull a terminat cu ambele masini pe 7 si 9 in cursa dar a luat 2 puncte, iar Williams a terminat doar cu o masina pe locul 8 si a luat 3. Poate ne comunicati si noua "regula prestabilita" dupa care s-a facut aceasta punctare. Ce ziceti?..

  • ally_great, luni, 12.05.2008 16:12
    Punctaj

    Nakajima nu a avut nici o vina! Nu e corecta depunctarea

  • daniel.popescu, luni, 12.05.2008 16:17
    @stefank13

    Red Bull au primit doar doua puncte deoarece Coulthard spune ca a pierdut o sutime de secunda pe tur pentr uca masina a fost dificil de pilotat. In schimb, Rosberg si Nakajima nu au avut nimic de reprosat masinii.

  • stefank13, luni, 12.05.2008 16:37
    :))))

    Nakajima ce putea sa reproseze?!?! Nu credeti ca pentru o echipa e mai bine sa termine cu 2 masini in loc de 1? Ma scuzati, dar punctajul pe stiri nu are nici o logica. Poate revizuiti regulile prestabilite, sunt penibile. Si daca toti acordati puncte pe declaratiile de dupa cursa, publicati declaratiile tuturor echipelor.