Fisichella: "Force India mi-a promis un pachet competitiv"

Publicat vineri, 28.11.2008 13:35 de Daniel Popescu

Giancarlo Fisichella spune ca Force India i-a promis un pachet competitiv pentru sezonul 2009 si sustine ca este sigur de locul sau in echipa.

Force India a fost singura echipa care nu a reusit sa castige niciun punct pe parcursul sezonului 2008.

Cu toate acestea, patronul Vijay Mallya are ambitii mari pentru anul care urmeaza, iar Giancarlo Fisichella spune ca echipa i-a facut o promisiune pentru 2009.

"Un pachet competitiv, asta este tot ce vreau si tot ce mi s-a promis. Si acesta este un motiv foarte bun sa pilotez pentru echipa si in 2009"

, a precizat italianul.

Desi Mallya a anuntat anterior ca Fisichella si Adrian Sutil vor continua cu Force India si in 2009, presa internationala a speculat ca McLaren ar putea impune echipei cel putin un pilot, dupa ce Mercedes a semnat un parteneriat tehnic cu echipa indiana.

Speculatiile au luat amploare dupa ce testerul McLaren, Pedro de la Rosa, s-a aflat la volanul monopostului Force India pe parcursul testelor de la Barcelona din aceasta luna. Totusi, Fisichella a explicat ca are un contract valabil si pentru 2009 cu Force India.

"Linia de piloti a fost anuntata de Mallya in octombrie, in China, iar eu am incredere in oamenii care au incredere in mine", a explicat Fisichella. "Initial am semnat un contract pe doi ani care a fost refacut in septembrie pentru a include intelegerea cu McLaren. Pe scurt, echipa mi-a oferit o masina mai buna si un pachet diferit. Am acceptat propunerea si ambele parti au semnat noul document intre cursele din Singapore si China. De aceea, Mallya a facut anuntul la Shanghai".

  • ccmax, luni, 01.12.2008 17:45
    pachet competitiv?!?

    oare ce inseamna acest pachet competitiv?!? :)