Fisichella nu se simte amenintat de Pedro de la Rosa

Publicat joi, 20.11.2008 17:37 de Daniel Popescu

Giancarlo Fisichella sustine ca postul sau la Force India nu este amenintat de Pedro de la Rosa, desi McLaren l-ar putea impune pe pilotul spaniol la echipa lui Vijay Mallya.

Pilotul de teste al echipei McLaren, Pedro de la Rosa, a testat la Barcelona monopostul Force India, dupa ce Mercedes a devenit furnizorul de motoare al team-ului indian.

McLaren ar putea sugera celor de la Force India linia de piloti pentru 2009, astfel ca de la Rosa este cotat cu sanse importante la acest post.

Cu toate acestea, Fisichella nu isi vede amenintat locul in echipa si spune ca are un contract ferm pentru sezonul urmator. "Nu sunt ingrijorat, nu cred ca vor fi probleme pentru mine", a declarat italianul pentru Gazzetta dello Sport. "Am un contract semnat pentru inca un sezon si Vijay Mallya a anuntat ca in 2009 voi pilota alaturi de Sutil".

Desi a refuzat sa intre in detalii, de la Rosa a sugerat ca o intelegere cu Force India nu este exclusa. "Orice va fi, va fi. Jobul meu este sa testez cu McLaren si sunt recunoscator ca am testat cu Force India. Au fost doua zile foarte intense si am testat un milion de lucruri. Experienta imi spune ca nu pot grabi lucrurile sau sa-mi fac sperante", a declarat spaniolul pentru agentia de presa EFE.