Fisichella: "Renault, mai slabi decat anul trecut"

Publicat vineri, 11.04.2008 15:34 de Daniel Popescu

Giancarlo Fisichella sustine ca anul trecut a avut prestatii mai bune la Renault decat are in prezent Fernando Alonso la echipa franceza.

Renault au fost campioni mondiali in sezoanele 2005 si 2006, insa in 2007 au avut parte de un sezon foarte slab. La vremea respectiva s-a speculat ca acest lucru se datoareaza plecarii lui Fernando Alonso la McLaren.

Fisichella nu a fost pastrat la Renault si, la finalul anului trecut, a semnat un contract cu Force India. Intre timp, dupa un singur an la McLaren, Alonso a revenit la Renault, insa echipa a continuat prestatiile mediocre din 2007. In acest context, Fisichella sustine ca a fost mai bun la startul sezonului 2007.

"Toata lumea credea ca Alonso va salva echipa, iar Renault au cheltuit bani si timp pentru a-i oferi o masina buna", a declarat Fisichella pentru site-ul oficial al Formulei 1. "De fapt, in primele trei curse din 2007 am avut performante mai bune cu ei decat a facut el pana acum in acest an".

Italianul a admis insa ca nu se astepta la o prestatie atat de slaba din partea Renault. "Sunt putin surprins pentru ca Renault este o echipa buna, asa ca ma astept sa isi revina. Dar sper sa nu-si revina prea mult".

Fisichella a marturisit ca se simte foarte bine la Force India. "Sunt foarte fericit sa fiu alalturi de ei pentru ca proiectul Force India este foarte promitator. Am luat o decizie buna sa vin aici".

  • kkk, vineri, 11.04.2008 16:11
    Fisichella

    Fisichella asta ii un geniu necunoscut ii al mai fantastic MS ii mic copil pe langa el si anu trecut nu a castigat curse di plictiseala. Lol nu se v ede ca ii labil psihic cum il pistoneaza carreva din spate cum face cate o minunatie. Si Massa se mai descurca din cand in can in pluton da Fisichella asta in pluton doar se plimba si asta in conditiile in care nu il ia careva din spate la pistonat ca atunci...... . in 2006 Alonso iesea campion si Fisichella asta materializa arta abandonului.... Deci daca ii asa de ge nial (pardon) de ce o fost doar o umbra si nimic relevant sau periculos ( desi pentru psihicului si gur este un pericol). Sau o sa vedem Force India de anu asta campioni mondiali ??? la Rishca poate.....

  • cristinared, vineri, 11.04.2008 20:37
    alonso

    cine comenteaza, el ce a facut in formula 1? macar alonso a castigat 2 ani la rand titlul de campion.