Rosberg, increzator in potentialul Williams

Publicat vineri, 11.04.2008 15:06 de Daniel Popescu

Nico Rosberg este sigur ca inginerii Williams vor reusi sa puna la punct o masina si mai performanta decat a avut in primele trei curse ale noului sezon.

Williams au avut un start promitator in noul sezon, in ciuda weekendului din Malaezia mai putin fast. Rosberg a obtinut primul podium al carierei in Australia, reusind sa confirme in Bahrain ca FW30 reprezinta un pas inainte fata de sezonul trecut.

"Masina este acolo unde speram sa fie. Sa fim serisi, am dezvoltat mai bine ca Renault si mai repede decat Red Bull"

, a declarat Rosberg. "Cine ar fi putut crede asta cu un an si jumatate in urma? Lucrurile merg in directia cea buna. Dar putem performa si mai bine.

Au fost multe lucruri care au mers impotriva noastra si, daca putem face asta in favoarea noastra, vom avea parte de o dezvoltare buna, pentru ca nu am facut maximum din ce puteam face. Nu sunt ingrijorat in privinta dezvoltarilor. Cred ca putem progresa, si simt ca departamentul aerodinamic a progresat de asemenea bine. Nu trebuie sa fim ingrijorati ca pachetul este prea mic. Suntem capabili sa facem cativa pasi inainte".

Rosberg este la Williams din 2006 si spune ca se bucura sa fie liderul echipei. "Cred ca este dragut, sunt intr-o pozitie buna. Acum am experienta. Progresez si din punct de vedere al setarilor si sunt capabil sa ofer directii. Ma simt motivat sa fiu intr-o astfel de pozitie pentru ca pot ajuta si pot produce o schimbare" a declarat Rosberg. Asa ca este bine si interesant sa lucrez cu ei, iar respectul dintre noi a crescut a crescut pe parcursul ultimilor ani".