Fisichella vrea un punct in cursa numarul 200

Publicat marţi, 20.05.2008 14:47 de Daniel Popescu

Fisichella spera sa sarbatoreasca cursa cu numarul 200 in Formula 1 prin castigarea primului punct in 2008.

Pilotul echipei Force India, care a debutat in Formula 1 in 1996 pentru Minardi, va atinge in acest weekend un numar rotund de starturi. Fisichella spune ca se simte la fel de motivat ca la prima cursa si spera sa obtina primul punct din acest sezon.

"Monaco va reprezenta al 200-lea start si este o cale lunga de la debutul meu, dar ma simt bine si increzator la fel ca atunci"

, a declarat Fisichella in cadrul unui preview pentru echipa sa. "Este fantastic sa sarbatoresc asta la Monaco pentru ca este cea mai buna cursa din lume, iar circuitul in sine este fenomenal, iar fanii sunt foarte aproape de tine".

"La Monaco am avut ceva rezultate bune, dar anul trecut a fost bun in mod particular dupa ce am terminat pe locul 4 cand nimeni nu se astepta. A fost un rezultat de care echipa avea nevoie cu disperare. Anul acesta nu pot spera la locul 4, dar obiectivul meu este un punct, orice vine peste asta este un bonus. Avem un nou pachet aero care ne va ajuta cu siguranta, dar intreaga cursa este o loterie si trebuie sa ai si noroc".

La randul sau, Adrian Sutil asteapta cu nerbdare cursa din Principat si spune ca nu ar avea nimic impotriva daca ploaia si-ar face aparitia. "Astept cu nerabdare cursa. Chiar daca nu am terminat anul trecut a fost unul dintre cele mai bune weekenduri ale mele", a precizat Sutil. "Anul acesta avem o masina mai buna si sper sa ne descurcam bine. Poate fi periculos daca ploaua, dar nu m-as supara. A fost important pentru mine sa termin in Turcia pentru ca am reusit sa parcurg o distanta mai mare si asta mi-a dat incredere. Acum cred ca trebuie sa ramanem concentrati si sa terminam mai multe curse, sa facem o treaba buna si sa obtinem un rezultat satisfacator".

  • angusyoung, marţi, 20.05.2008 15:18
    stiri

    abia acum dati stirea asta.ieri cand v-au sesizat niste useri de ce nu a-ti publicat-o?

  • angusyoung, marţi, 20.05.2008 15:22
    stiri

    stefank13 v-a spus de ieri sa publicati stirea.

  • daniel.popescu, marţi, 20.05.2008 15:24
    @angusyoung

    In stirea la care faci referire Fisico descria cu lux de amanunte cateva episoade din cariera sa. Stirea publicata aici a aparut astazi si reprezinta un preview al rechipei Force India pentru cursa de la Monaco.