Force India, multumiti de masina

Publicat luni, 07.04.2008 14:54 de Daniel Popescu

Pilotii echipei Force India s-au declarat multumiti de performanta monopostului in cursa din Bahrain.

Adrian Sutil a incheiat cursa pe ultimul loc, 19, dupa cele trei abandonuri consemnate la Sakhir. Totusi, germanul s-a declarat multumit de faptul ca a reusit sa parcurga toate tururile.

"Dupa un start foarte bun, am avut un incident in primul viraj si am pierdut aripa fata, asa ca a trebuit sa intru la boxe. Am reusit sa revin si cel putin am incheiat cursa fara incidente majore"

, a declarat Sutil.

"Cursa a fost haotica din anumite puncte de vedere, dar cel putin am reusit sa termin si sa colectez informatii pentru cursa urmatoare".

Coechipierul sau, Giancarlo Fisichella, a avut o zi mai buna, reusind sa termine pe locul 12 dupa un start bun. "Am avut un start bun si am depasit cateva masini in primul viraj, iar apoi inca cateva in virajul 7. Evolutia noastra a fost consistenta, asa ca am avut o cursa buna. In al doilea stint am avut ceva probleme cu pneurile soft, dar la finalul cursei am concurat cu pneuri hard si a fost mai confortabil. Sunt foarte multumit de cursa mea, echipa a facut o treaba foarte buna pana acum si trebuie doar sa imbunatatim masina ceva mai mult".