Button, frustrat dupa accidentul cu Coulthard

Publicat luni, 07.04.2008 13:58 de Daniel Popescu

Jenson Button este dezamagit ca nu a reusit sa termine cursa din Bahrain ca urmare a accidentului in care a fost implicat si David Coulthard.

Frustrarea lui Button a fost cu atat mai mare cu cat englezul a plecat pentru prima oara in acest sezon din top ten.

"A fost o cursa frustranta pentru mine, pentru ca am avut un start bun si nu stiu ce s-a intamplat in vitrajul 4", a declarat Button. "Cineva mi-a atins pneul dreapta-spate, si de aceea am avut o cursa ratata"

.

Button a fost nevoit insa sa abandoneze in turul 20, in urma unui accident in care a fost implicat David Coulthard. "Dupa ce am schimbat pneurile am mers foarte bine si l-am ajuns din urma pe Coulthard. In virajul 8 am intrat cu viteza mare, iar el a intrat pe trasa ideala. Apoi, a realizat ca era prea aproape si s-a mutat inapoi. Dar era prea tarziu, pentru ca nu am putut incetini masina suficient de repede. Asa ca a fost dezamagitor", a explicat Button derularrea evenimentelor.

Coechipierul sau, Rubens Barrichello, a terminat cursa pe locul 11 si crede ca a avut parte de un weekend pozitiv. "A fost o cursa buna pentru noi din punct de vedere al masinii. In ansamblu am avut un weekend pozitiv in Bahrain. Masina a aratat o forma buna, iar timpii realizati sunt promitatori. Amn reusit sa termin a treia cursa a sezonului, iar asta demonstreaza o fiabilitate foarte buna. Din pacate nu avem o viteza foarte buna pe linia dreapta si de aceea nu am putut depasi, ceea ce a compromis cursa noastra. Sunt increzator ca dezvoltarile pe care le avem pentru cursele urmatoare ne vor permite sa luptam pentu puncte".