Force India spera intr-un rezultat pozitiv

Publicat marţi, 06.05.2008 15:42 de Daniel Popescu

Giancarlo Fisichella si Adrian Sutil spera sa-si imbunatateasca prestatia in Marele Premiu al Turciei din acest weekend.

Fisichella este multumit de modul in care au decurs lucrurile pentru Force India in primele patru curse, insa spera sa obtina un rezultat si mai bun in Turcia.

"Ne descurcam mai bine decat anticipam. Cu exceptia Marelui Premiu al Australiei, am terminat toate cursele in primii 12", a declarat italianul.

"Trebuie sa imbunatatim performantele din calificari pentru ca am avut ceva probleme cu aderenta scazuta in Spania si a trebuit sa facem doua tururi rapide, ceea ce nu este ideal.

In acest moment, plutonul este atat de strans incat si o zecime de secunda poate face diferenta intre Q2 si Q1. Masina este fiabila si, daca obtinem un loc bun in calificari, am putea ajunge din nou in top 10 si am putea castiga ceva puncte daca se intampla ceva in fata".

La randul sau, Adrian Sutil este constient ca echipa are nevoie de rezultate mai bune si este optimist ca restul sezonului va fi mai bun pentru Force India. "Obiectivul pentru Marele Premiu al Turciei trebuie sa fie obtinerea unei clasari mai bune si sa putem spune ca am avut un weekend mai bun", a precizat germanul. "Sper sa vem o cursa fara probleme. cred ca restul sezonului va fi mult mai bun si sper sa incepem cu adevarat campionatul aici, in Turcia".