Galerie foto: F1 Champ 2008 si-a premiat castigatorii

Publicat duminică, 16.11.2008 09:56 de Daniel Popescu

Castigatorii concursului F1 Champ 2008 au intrat sambata in posesia premiilor in cadrul unui eveniment organizat de echipa Automarket.ro la Sport Spirit Club din Bucuresti.

Intr-o atmosfera placuta si relaxanta, o parte dintre castigatorii F1 Champ 2008 au primit din partea echipei Automarket.ro premiile cuvenite pentru parcursul foarte bun din cea de-a doua editii a concursului.

Pe langa decernarea propriu-zisa a premiilor, userii au avut prilejul de a se cunoaste pe viu si, de asemenea, de a face cunostinta cu echipa Automarket.ro.

Principalele subiecte abordate pe parcursul intalnirii ce a avut loc la Sport Spirit Club au fost, bineinteles, strategiile aplicate pe parcursul sezonului 2008 si evenimentele care au marcat sezonul de Formula 1. Surprizele nu au lipsit, userii prezenti la intalnire afland in premiera cateva noutati despre ceea ce va fi F1 Champ 2009.

Echipa Automarket.ro multumeste tuturor participantilor la aceasta intalnire si va asteapta si in 2009 la un concurs cel putin la fel de palpitant ca in acest an. In final va prezentam cateva fotografii realizate in cadrul evenimentului. Enjoy!

  • lordulica, duminică, 16.11.2008 13:29
    felicitari!

    felicitari castigatorilor , distractie placuta in turcia :D multumiri , felicitari si pentru echipa automarket pt aceasta intrecere care ne tine connectati la fiecare grandprix , imi pare rau ca n-am putut sa ajung si eu la intalnire p.s. premiul din Etapa 16 (Japonia) il mai primesc? ^^

  • sharky_raduku, duminică, 16.11.2008 14:54
    @iordulica

    adica ? trebuia sa mergem la intalnire ca sa ne putem lua premiile ??? eu am 2 premii (un loc 3 si un loc 1 ) si nu le-am primit . am dat mailuri in toate partile ; nimeni nu e acasa ?

  • daniel.popescu, duminică, 16.11.2008 20:26
    premii

    Userii care au reusit sa ajunga la intalnire au primit premiile la fata locului. Ceilalti castigatori, atat cei din clasamentul general, cat si cei din clasamentele de etapa, isi vor primii banii prin posta/curier rapid.

  • gombotul, duminică, 16.11.2008 22:23
    Salutare prieteni...

    Dintre cei participanti la eveniment (intrunire cum ii place la Ally sa spuna) vad k sunt din nou "onorat" sa sparg gheatza (cum de altfel am facut-o si la eveniment cand a venit vorba de mancat) :)).Pe aceasta cale vreau a multumi echipei Automarket pt munca titanica care au depus-o ,pt k ne-a stimulat (cu premii printre altele) sa devenim mai informati,mai pasionati si mai atasati de acest sport k niciodata si si sper k si noi cei implicati in concurs sa le fi putut rasplati in mica masura efortul.... In ceea ce priveste evenimentul eu unul m-am simtit ft bine ,am cunoscut oameni minunati cu care desi am fost prima oara face to face m-am simtit in largul meu,am purtat discutii placute ,am impartasit impresii intr-un mediu mai mult decat calduros oferit de "gazdele" noastre care s-au intrecut pe sine si mi-au lasat o impresie placuta :) Pe final vreau sa urez mult succes atat echipei Automarket cat si noua user-ilor atat in noul concurs (care se anunta ft intreseant si mult mai interactiv) cat si in viatza de zi cu zi!!! Sper k la anul sa avem un CM mai putin controversat dar cel putin la fel de incitant ca cel de anul acesta.Hai Massa :D !!!

  • ally_great, luni, 17.11.2008 10:15
    @Echipa Automarket

    Azi de dimineata devreme (as zice chiar cu noaptea-n cap), mai exact la ora 02:30 m-am "repatriat" si eu pe meleagurile natale. Ma bucur ca am participat la aceast eveniment organizat de voi sambata. M-am simtit extraordinar. Nu cred ca exista un termen de comparatie pentru ca a fost un moment unic. Cred (poate nu sunt singura) ca ne-ati oferit sansa potrivita de a va cunoaste si a schimba pareri "la cald" cu cei care ne-au scris stiri zi de zi timp de 8 luni. La cat mai multe "idei" care sa ne puna neuronii in miscare! Multumesc! Ceea ce m-a dezamagit a fost numarul de useri prezenti ... but all in all it was fun fun fun. Am intalnit pe cine imi doream, cei care m-au ajutat si mai ales m-au sustinut si suportat, si , cum zice Cristi, am reusit sa mobilizez baietii (se stiu ei care sunt :D). @gombotul :) fiecare a spart gheata cu cate ceva :D @Dani, ma simt (din nou) onorata pt ca ai amintit de mine in blogul tau personal (you really made me blush reading early in the morning ).

  • radcargt08, luni, 17.11.2008 11:03
    SALUTARE Prieteni....

    Toti am fost onorati si bucuroshi sa ne intalnim,,,intarind legaturile noastre intre noi useri si organizatori.-Indiferent de unde am plecat spre buc{oradea.arad.craiova,brasov}toti ne-am simtit super. ALY si GOMBOT au sintetizat perfect cadrul si derularea intalniri..Suntem putin dezamagiti de EGO-ul unora de a nu venii,e optiunea lor.MULTZUMESC TUTUROR DE PREZENTZA M-AM SIMTZIT SUPER IN COMPANIA TUTUROR.SPER SA NE MAI INTALNIM,Spor la imaginatie...si viatza.Multumim AUTOMARKET....Mircea ,Dani, Andrea..tuturor... A M CITIT CU aly aqm 20 min si blogul lui dani super ..

  • NeoGalaxy, luni, 17.11.2008 11:30
    @radcargt08

    Salve la toti. O sa incep prin a spune... ca eu nu stiam unde o sa fie aceasta intalnire... si deci... am ratat-o. As fi venit nu pentru un tricou amarat sau o suma de bani dar as fi venit de curizitate sa intalnesc fani ai Formulei 1. Referitor la ce spune user-ul de dinaintea mea... personal este un post de o crasa impolitete asa ca evit sa spun mai mult. In acelasi timp nu laud nici munca depusa de redactorii Automarket pentru ca evident... nu au facut-o pentru ca-si iubesc munca ci au facut-o pentru bani si reputatie. Dar este un lucru bun, a fost frumos si sa vedem anul viitor ce o sa mai fie. Recunosc ca imi doresc sa vad stiri interesante, fara greseli si cat mai corect traduse/preluate si cat mai multe. Dar totul la timpul lor. Doresc sa-i urez sincere felicitari celui care a castigat concursul de anul acesta si sper sa ma intalnesc cu acesta la Marele Premiu din Turcia de anul viitor :)

  • ivanoff, luni, 17.11.2008 12:42
    Pt Echipa Automarket

    Care e treaba cu "Din 17. nov" ??? Suntem in 17...

  • adrian2089, luni, 17.11.2008 13:26
    ady

    dany astazi e 17 nu ne arati surpriza???

  • cris_t_yan, luni, 17.11.2008 14:40
    din 17 noiembrie....

    Salutari tuturor si inca odata felicitari castigatorilor. Domnilor asteptam un semn... astazi este 17.11.2008 ..... Ne este testata rabdarea?! Eu unul abia astept sa vad despre ce este vorba. Multam'

  • chiuchean, luni, 17.11.2008 20:28
    Tricoul

    Eu inca mai astept tricoul de la MP al Italiei.......