Glock are amintiri placute de la Monaco

Publicat miercuri, 14.05.2008 11:31 de Daniel Popescu

Timo Glock isi reaminteste cu placere de cursa de GP2 din 2006 de la Monaco, cand a fost remarcat de unul dintre sefii de echipa din aceasta competitie.

Pilotul echipei Toyota admite ca circuitul de la Monaco este foarte dificil din cauza faptului ca orice greseala poate duce la abandon, insa germanul are si amintiri placute de la cursa din urma cu doi ani, pe vremea cand concura in GP2.

"Imi place foarte mult sa pilotez acolo chiar daca circuitul te pedepseste pentru orice greseala. Mi-a placut in mod particular cursa de GP din 2006, care a reprezentat un moment crucial in cariera mea"

, spune Glock.

"Am plecat de pe locul 17 si am reusit sa urc pana pe 4 inainte de a abandona din cauza unei probleme la cutia de viteze. A fost un moment decisiv pentru ca seful echipei iSport, Paul Jackson, urmarea cursa in care cei doi piloti ai sai abandonasera. A realizat ca m-am descurcat foarte bine cu o masina care nu era sretata foarte bine".

"Mai tarziu, cand a avut probleme cu unul dintre pilotii sai, mi-a acordat o sansa si am profitat de ea. Voi incerca sa obtin cel mai bun rezultat posibil cu monopostul TF108 in jurul strazilor din Monte Carlo".

  • undispudet, miercuri, 14.05.2008 12:03
    hmmm!

    Va salut,am o ? ptr admin>>de ce nu-mi apare in lista mea punctaju cu Glock.V a rog sa verificati si sa vad cele 3 puncte acolo.Va multumesc