Hamilton, in discutii cu Pepsi

Publicat miercuri, 14.05.2008 11:44 de Daniel Popescu

Pe langa contractul de sponsorizare cu Reebok, Lewis Hamilton este aproape de a deveni si imaginea producatorului de bauturi racoritoare Pepsi.

Presa britanica sustine ca pilotul echipei McLaren, Lewis Hamilton, negocieaza in prezent cu reprezentatii companiei americane PepsiCo un contract de sponsorizare multi-anual.

Publicatia The Times sustine ca intelegerea "ar putea avea aceeasi valoare ca si contractul cu Reebok sau ar putea fi chiar mai mare"

. Daca cele doua parti vor ajunge la o intelegere, este posibil ca Hamilton sa devina cel mai bine platit sportiv britanic.

Marti, presa internationala a anuntat ca Hamilton va semna un contract de sponorizare cu compania Reebok , care il va rasplati pe englez cu 20 de milioane de dolari pe an.

  • Icemanflavi, miercuri, 14.05.2008 12:00
    e trist domle

    Ma bucur pt hamilton dar uitativa ce trista e situatia....marile companii au asteptat de mult un pilot F1 cu sanse la titlu dar care sa fie englez sau american. Deci se vede clar ca lumea e condusa de aceste 2 natiunii...economic vorbind. Deci e clar ca asa multii banii se vor produce pe spatele lui hamilton incat itr-o buna zi v-a trebui sa fie si el campion F1...deci..tris..ft trist :(