Glock priveste cu incredere testele de la Barcelona

Publicat miercuri, 09.04.2008 09:20 de Daniel Popescu

Timo Glock sustine ca testele de la Barcelona de saptamana viitoare sunt vitale pentru Toyota in incercarea de a micsora diferenta fata de echipele de top.

Pilotul echipei Toyota, Timo Glock, priveste cu incredere sesiunea de teste de la Barcelona de la inceputul saptamanii viitoare. Germanul isi aduce aminte de testele premergatoare sezonului desfasurate pe acelasi circuit, unde Jarno Trulli a reusit cel mai bun timp intr-una dintre zile.

"Va fi o saptamana importanta pentru ca testele de la Barcelona premergatoare noului sezon au fost destul de dificile pentru mine, cand m-am chinuit sa lucrez optim cu pneurile. Dar temperaturile erau foarte scazute, ceea ce nu va mai fi cazul acum. Trulli a inteles mai bine masina si a reusit cel mai bun timp in ultima zi.

Avem foarte mult de muncit la aceste teste. Lucram cu cateva componente aerodinamice noi, primul nostru pachet aerodinamic nou din acest sezon, iar intreaga echipa este determinata sa micsoreze distanta fata de cele trei echipe de top", a declarat Glock.

Germanul a admis ca japonezii au fost foarte multumitit de rezultatele obtinute duminica in cursa din Bahrain, si crede ca Toyota este una dintre cele mai bune echipe ale celui de-al doilea pluton. "Toata lumea a fost foarte multumita de punctele din Malaezia, iar Trulli a reusit un nou rezultat bun in Bahrain. Eu am avut o cursa buna, in ciuda problemelor la cutia de viteze. Calificarile in Q3 din Malaezia si Bahrain au demonstrat ca masina noastra este foarte competitiva.

Pachetul din spatele Ferrari, McLaren si BMW este foarte echilibrat, dar cred ca suntem cei mai buni din restul echipelor. Cele trei echipe de top nu sunt foarte departe in fata noastra si este o lupta echilibrata intre noi, Williams si Red Bull", a adaugat Glock.